Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 5 czarny- odpryski ("trądzik")?!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 jecari

jecari
  • 11 postów

Napisano 28 lipca 2014 - 19:21

Witam! Chcę kupić używanego iphone'a 5. Często spotykam się z telefonami, które mają z tyłu na obudowie mnóstwo białych odprysków. O ile się nie mylę, jest to chyba po prostu wadą tego modelu. Zastanawiam się, czy nie odpuścić sobie czarnego, bo boję się, że prędko będzie właśnie w takim stanie. Chciałam spytać posiadaczy czarnego iPhone'a 5, czy faktycznie aż tak często to występuje? Wiele osób zarzeka się, że pomimo noszenia telefonu w etui, taki problem się pojawił, a ja lubię mieć zadbany i dobrze wyglądający telefon.

#2 Giallorosso

Giallorosso
  • 848 postów
  • SkądKatowice

Napisano 28 lipca 2014 - 23:53

Witam! Chcę kupić używanego iphone'a 5. Często spotykam się z telefonami, które mają z tyłu na obudowie mnóstwo białych odprysków. O ile się nie mylę, jest to chyba po prostu wadą tego modelu. Zastanawiam się, czy nie odpuścić sobie czarnego, bo boję się, że prędko będzie właśnie w takim stanie. Chciałam spytać posiadaczy czarnego iPhone'a 5, czy faktycznie aż tak często to występuje? Wiele osób zarzeka się, że pomimo noszenia telefonu w etui, taki problem się pojawił, a ja lubię mieć zadbany i dobrze wyglądający telefon.

Rzeczywiście problem odprysków czarnej piątki jest dość powszechny. Miałem model z zeszłego roku z lipca. Telefon nosiłem w etui puro więc plecy były OK, natomiast ramka wytarła się od zwykłego wkładania i wyciągania z etui.

#3 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 28 lipca 2014 - 23:56

Problem w czarnej 5 był i nic na to nie poradzisz. Proces nakładania farby na aluminium nie był doskonały.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych