Wybieranie numerów a właściwie kontaktów
Posted 25 July 2014 - 16:34
Posted 25 July 2014 - 16:43
Posted 25 July 2014 - 17:25
Posted 25 July 2014 - 17:48
Widzę że kolega nie umie czytać ze zrozumieniem.
Więc tłumaczę: PROSTY SPOSÓB !!!!! nie poprzez kontakty-wyszukaj-wybierz-zadzwoń.
PROSTY - wybieraj -dzwoń
Faktycznie, ciężko Cię zrozumieć o co Ci chodzi, bo kolega wyżej podał Ci właśnie ten prosty (jak na iphonea) sposób, chodź na iphonie wygląda on "byle jak", jest słabo widoczny a więc "
Wchodzisz w telefon, potem kontakty i tam w SZUKAJ wpisujesz powiedzmy trzy pierwsze cyfry numeru pod który chcesz zadzwonić np. 665 i automatycznie pojawia się lista tylko z numerami zaczynającymi się na 665 ...klikasz na dany kontakt i dzwonisz
Chodź przyznać muszę Ci rację, że na innych telefonach (nie pamietam czy to na samsung czy htc bo tych marek od czasu do czasu używam, a nie mam nic w tej chwili ze sobą) opcja szybkiego dzwonienia jest o wiele łatwiejsza i czytelniejsza.
Jeśli nadal nie o to Ci chodziło, to sorry
Łatwiejszego sposobu chyba nie ma, oczywiście nie licząc opcji "ulubione"
Posted 25 July 2014 - 18:35
Łatwiejszego sposobu chyba nie ma, oczywiście nie licząc opcji "ulubione"
Ja używam Spotlight-a. Przesuwam w dół kciukiem po ekranie, i zaczynam wpisywać pierwsze litery kontaktu.
Zawsze to kilka kliknięć mniej...
Posted 26 July 2014 - 08:17
A czy w ULUBIONYCH, można tworzyć grupy, wiesz Klienci, Znajomi, Rodzina.
I jeszcze jedno: Po co na klawiaturze numerycznej są litery???? Jak i do czego ich użyć ?
- - - Połączono posty - - -
Gdzie znajdę Spotlight? Bo chyba ja tego nie mam na telefonie, a już w paru miejscach zetknąłem się z takim typem wyszukiwania. Choć czytałem że w ten sposób przeszukujemy cały iPhone.
Czy można go ustawić jako ikonę na pulpicie, gdzie on jest?
Posted 26 July 2014 - 08:32
Posted 26 July 2014 - 09:36
Gdzie znajdę Spotlight? Bo chyba ja tego nie mam na telefonie, a już w paru miejscach zetknąłem się z takim typem wyszukiwania. Choć czytałem że w ten sposób przeszukujemy cały iPhone.
Nie sądzisz, że czas najwyższy przeczytać instrukcję obsługi zamiast podnosić nam ciśnienie takimi pytaniami?
Posted 26 July 2014 - 10:21
A teraz może jakieś konstruktywne odpowiedzi na pozostałe pytania ?
Możesz napisać coś więcej?
W iphonie właśnie mnie to denerwuje, że jak klikam na na klawiaturze liczby to nie wyskakują mi kontakty, ale w Cydii jest program handyPhone, który działa bardzo dobrze
Możesz napisać cos więcej
Posted 26 July 2014 - 16:32
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users