Hej,
Sorki, jesli takie tematy byly gdzies zakladane setki razy. Chcialbym otrzymac odpowiedz na konkretnie moje pytanie

Ostatnio porzucilem calkowicie PC na rzecz Mac'a i jestem wniebowziety. Kupilem iMaca 21.5 z GeForce 750m, zeby czasem moc sobie w cos pograc. Nie mam jednak juz od dawna 15 lat i zdecydowana czesc mojego zycia wypelnia praca, jedzenie i sen

Nie kupilem Mac'a do gier, bez obaw.
Pytanie mam tylko takie - jakie sa gry godne polecenia pod konkretnie moja grafike (750m), w ktore mozna grac naprawde dlugi czas? Mam na mysli takie gry, ktore nie sluza tylko do jednorazowego przejscia singla i w odstawke. Chcialbym miec cos, w co moge codziennie pograc po pracy i co mi sie nie znudzi. Moja biblioteka Steam ze starych czasow jest naprawde pokazna i mam w czym wybierac.
Na PC jakis czas temu baaaardzo dlugo gralem w Football Managera i chyba bede to kontynuowac na Mac'u. Tam dobra grafika jest najmniej potrzebna. Jednak czy sa jeszcze jakies inne gry tego typu? Mam zainstalowana rowniez Cywilizacje V i rowniez podoba mi sie - mozna grac w nieskoncznosc.
Prosze wiec w takim razie o porade, poniewaz rynek gier na Mac'a jest nieco specyficzny. Nie moga to byc jakies wymagajace gry, poniewaz 750m tego po prostu nie uciagnie. Wazne, zeby wciagaly na dluuugi czas