Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Słuchawki Monster Beats by Dr.Dre Solo HD Matte Black

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 MrMianeX

MrMianeX
  • 5 postów

Napisano 17 lipca 2014 - 14:09

Witam. Ostatnio kupiłem sobie słuchawki Monster Beats by Dr.Dre Solo HD Matte Black , gdy je odpakowałem odrazu je przetestowałem, po dłuższym testowaniu uznałem że są ok. Teraz przejdę do problemu... Otóż słuchawki kupiłem w "Media Markt" i je zarejestrowałem na stronie producenta więc na podróby napewno nie trafiłem , ale gdy zdjąłem słuchawki i poruszałem jedną "muszlą" słuchawek (tam gdzie jest wejście na kabel) poczułem jakby ona była obluzowana i to dość bardzo , następnie poruszałem drugą (tam gdzie nie ma wejścia na kabel) myśląc że druga tak samo jest obluzowana i że to "tak ma być" , a tu zdziwienie druga słuchawka nie była obluzowana i o wiele lepiej się prezentowała. I teraz pytanie... - Co mam zrobić z tymi słuchawkami ? - Czy to wada fabryczna czy to "tak ma być" ? Poradźcie co mógłbym na to poradzić bardzo proszę. Z góry dziękuję i pozdrawiam :).

#2 koh

koh
  • 2 186 postów

Napisano 17 lipca 2014 - 14:15

Reklamuj jako niezgodność towaru. Muszą przyjąć.

#3 MrMianeX

MrMianeX
  • 5 postów

Napisano 17 lipca 2014 - 14:20

Czyli jest to wada tak ?

#4 koh

koh
  • 2 186 postów

Napisano 17 lipca 2014 - 14:36

No skoro w jednym lata w drugim nie, to wygląda na wadę... sprawdź w jakiś sklepowych czy tam też lata (słuchawka ;) ). Ja bym to reklamował, a czy uwzględnią? niezbadane są wyroki boskie :)

#5 MrMianeX

MrMianeX
  • 5 postów

Napisano 17 lipca 2014 - 15:02

Kurczę , no ok. Ale czekam jeszcze na więcej odpowiedzi :).

#6 koh

koh
  • 2 186 postów

Napisano 18 lipca 2014 - 10:16

Od odpowiedzi sam ci się naprawi? Nic nie ryzykujesz, najwyżej zwrócą Ci i powiedzą że tak ma być :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych