Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Brak kontaktów w telefonie, problem z iCloud, backup

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 weronix

weronix
  • 184 postów

Napisano 16 lipca 2014 - 14:19

Cześć, mam taki problem z telefonem: w grudniu zmieniłam starego iP 4 na 5s, oczywiście wszystkie dane z chmury zostały przekopiowane na nowy telefon i miałam kontakty i pozostałą zawartość. Wszystko było wporządku, ale kilka dni temu zniknęła mi część kontaktów z telefonu! zalogowałam się na iCloud, a tam również nie ma kontaktów. Po sprawdzeniu w ustawieniach telefonu - iCloud, pokazuję się info, że nie ma ostatniej kopii zapasowej! :shock: mam 1,7gb wolnego z 5gb i informację "NIE UTWORZONO OSTATNIEJ KOPII" wymagana dodatkowa ilość miejsca... zrobiłam jeden wielki błąd, bo od grudnia nie synchronizowałam telefonu z iTunes i wszystko miałam na chmurze - myślałam, że te dane są bezpieczne, ale jednak się myliłam :( na pewno telefon był archiwizowany na chmurze, więc jakaś kopia musi tam być! czy macie jakieś pomysły jak się do tego dobrać? będę wdzięczna, bo ta sytuacja mnie załamała...

#2 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 17 lipca 2014 - 08:45

No jak nie ma miejsca w iCloud, żeby zrobić kopię to nie robi, bo nie ma jak. A iPhone 4 przed sprzedażą wyczyściłeś, bo podejrzewam, że nowy właściciel skasował kontakty z telefonu i dlatego znikły z iCloud...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych