Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

e-kiosk, nexto czy eGazety

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 dedzior228

dedzior228
  • 2 postów

Napisano 08 lipca 2014 - 14:34

Witam, Wiem, że już było parę tematów pytających o najlepsza aplikacje do czytania oraz kupowania gazet, ale wszystkie wątki, które udało mi się odnaleźć były z 2011 lub 2012 roku, a jako, że mamy już dwa lata ponad do przodu chciałbym dowiedzieć się czy coś się zmieniło ponieważ te trzy serwisy(nazwy w temacie) trochę przeszły. Z obecnych opinii widniejących w appastore wynika, że e-kiosk jak i eGazety całkowicie się zepsuły i ich wygoda w korzystaniu na iPadach strasznie się pogorszyła od wspominanej daty. Za to o nexto nigdzie nie znalazłem żadnych opinii, a aplikacja wizualnie prezentuję się świetnie. Jakie są wasze opinie? Co polecacie? Jakich aplikacji do czytania e-pracy używacie i czy napotykacie na jakieś problemy. Pozdrawiam.

#2 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 08 lipca 2014 - 20:16

Ja tam używam "kiosk"/aplikcji danej gazety. Ogólnie używałem nexto i był okey.

#3 dedzior228

dedzior228
  • 2 postów

Napisano 08 lipca 2014 - 23:58

Przetestowałem aplikacje nexto, bardzo wygodna oraz chyba najładniejszy wygląd ze wszystkich, lecz nie ma tak gazet popularnonaukowych które interesują mnie najwięcej. Z tego co na razie doświadczyłem śmiało można powiedzieć, że e-Kiosk.pl ma największy wybór.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych