Iphone 3GS Problem z iOS 6.1.6
Posted 03 July 2014 - 23:17
Posted 03 July 2014 - 23:32
Posted 04 July 2014 - 01:03
Posted 04 July 2014 - 11:01
Posted 04 July 2014 - 11:26
Posted 04 July 2014 - 11:32
Additional Information
Uwaga: pobranie niektórych wcześniejszych wersji aplikacji ze sklepu App Store jest niekiedy niemożliwe, jeśli producent aplikacji postanowił ich nie udostępniać. Jeśli nie widzisz interesującej Cię wersji aplikacji, skontaktuj się z jej producentem, aby uzyskać więcej informacji. Informacje kontaktowe producenta można znaleźć na stronie produktu dla aplikacji w sklepie App Store.
"
Czego nie rozumiesz? Masz dwa wyjścia jeśli w iOS 6.1.6 nie możesz pobrać danej aplikacji;
1 - pisać do developera danej aplikacji by udostępnił wersję zgodną z iOS 6
2 - kupić iPhone który ma aktualizację do iOS 7 - czyli wszystko co wyszło po 3GS

Sam używam jako telefonu do pracy (szkoda mi "ciochrać" 5 na placu) 3GSa i wiele aplikacji po prostu już na niego nie zainstalujesz.
Posted 04 July 2014 - 11:33
Posted 04 July 2014 - 11:43
Masz jasno podane jak na tacy - te aplikacje chodzą pod iOS 7 - a Ty masz iOS 6 na telefonie którego nie zaktualizujesz do 7 - albo kup sobie nowszego iPhone albo licz na to, że producent tych konkretnych dwóch aplikacji wyda wersję pod iOS 6 (w co wątpię).
- - - Połączono posty - - -
Tak na przyszłość - kupowanie jednego z najstarszych modeli telefonu (czy w ogóle sprzętu od Apple) w celu sprawdzenia "jak to wszystko chodzi" to najgłupszy pomysł z możliwych.
Raz, że kupujesz używki w marnym stanie
Dwa, że masz stary system i tak naprawdę to nadal nie wiesz "jak to wszystko chodzi" - bo utknąłeś na starociu z przestarzałym systemem i wielu funkcji nowego systemu po prostu nie zobaczysz na oczy.
Trzy - frustracja z punktów powyższych może Cię odstraszyć i zniechęcić do zakupu nowego produkt firmy Apple - a to błąd, bo nowe (współczesne) sprzęty na nowych systemach są nieporównywalnie inne (lepsze, szybsze, intuicyjniejsze) od starych modeli.
Posted 05 February 2015 - 17:26
Temat co prawda z poprzedniego roku, ale mam ten sam przypadek. IPhone 3GS, nie chcę się go pozbywać bo chodzi i wyglada jak nówka, natomiast potrzebuję na nim zaintsalować GoPro App - no i tu mam znany problem, obecna wersja programu wymaga IOS 7. Pytanie - czy pomoże coś takiego?
http://www.download....1g-i-2g/n/2786/
czy to tylko zmienia wygląd, nic więcej i aplikacje nadal będą widzieć IOS 6?
Edited by komanch, 05 February 2015 - 17:26.
Posted 05 February 2015 - 18:54
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users