Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Problem z 'To konto icloud zostało już dodane na iphonie'

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 ludas91

ludas91
  • 2 postów

Napisano 03 lipca 2014 - 23:04

Witam, Z racji tego, że jestem nowy na forum z góry przepraszam jeśli piszę ten post w złym dziale. Mój problem dotyczy mojego iphone'a a dokładnie problem z zalogowaniem się na maila "icloudowego". Dzisiaj chciałem zrobić update na nowego ios 7.1.2, w trakcie aktualizowania coś poszło "nie tak", iphone'a musiałem przywrócić do ustawień fabrycznych - ale mniejsza o to.. Gdy wgrałem od nowa wszystkie aplikacje itd, chciałem zalogować się na maila, po czym dostałem komunikat: "To konto icloud zostało już dodane na iphonie" [ATTACH=CONFIG]22165[/ATTACH] Chcę dodać, że przed przywróceniem iphone'a do ustawień fabrycznych, miałem cały czas zalogowanego tego maila, nie było żadnych problemów, a obecnie jestem zalogowany i normalnie, bez problemu moge pobierać aplikacje itd... jedynie nie można zalogować maila.. Prosiłbym o jakąś radę i pomoc, z góry dziękuje :))

#2 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 03 lipca 2014 - 23:49

To będzie chyba lepszym miejscem.
iCloud

#3 robgrab

robgrab
  • 1 384 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 lipca 2014 - 04:43

Przy ponownej aktywacji podałeś już konto icloud. Tego konta się nie dodaje do aplikacji mail. W ustawieniach masz icloud i tam przełączniki, które z funkcji chcesz mieć aktywne.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych