Witam!
Od niedawna na próbę kupiłem iPada 1 z jak wiadomo systemem iOS 5. Ma mi on służyć do muzyki, ponieważ dokupiłem go do sterownika AKAI Synthstation 49. Niestety przy pobieraniu DropBox lub Garage Band pokazuje mi się okienko, aby zaktualizować system, co o ile mi wiadomo nie jest możliwe w tym modelu. Specjaliści z Apple z Irlandii napisali mi, że powinno mi się ukazywać okienko o wyszukaniu starszej wersji dla tego systemu i możliwości pobrania właśnie starszej wersji. Dlaczego u mnie to nie jest możliwe? Czy mam odinstalować i na nowo wgrać AppStore? Czy coś innego. Może ktoś już spotkał się z tym problemem?
Pozdrawiam.

Brak możliwości pobrania starszych programów.
Started by
Anthares
, 25 Jun 2014 10:34
3 replies to this topic
Posted 25 June 2014 - 10:34
Posted 25 June 2014 - 11:18
Zainstaluj na komputerze iTunes, zaloguj się na komputerze na swoje AppleID i z poziomu iTunes wejdź do iTunes store i tam znajdź aplikacje, których potrzebujesz i kliknij na pobierz. Zostaną one pobrane na Twój komputer i automatycznie przypisane do Twojego konta. Teraz w iPadzie wejdź do AppStore i zamiast "Free" czy ceny powinna być ikonka chmury oznaczająca, że już kiedyś tą aplikację pobrałeś. Sprawdź czy tym razem wyskoczy komunikat o aktualizacji softu czy może tak jak powinno być - o możliwości pobrania starszej wersji. I pamiętaj - nie każda aplikacja będzie miała możliwość pobrania starszej wersji z tego co pamiętam.
Posted 25 June 2014 - 13:34
Dokładnie, to czy dla danej aplikacji można pobierać stare wersje zależy od dewelopera.
Posted 25 June 2014 - 15:49
Tak zrobiłem i pobiera starsze wersje. Dziękuję serdecznie!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users