Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Czytnik kart SD

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 miku11

miku11
  • 1 posts

Posted 24 June 2014 - 19:02

Witam
Wybieram się w wakacje w podróż i chcę pisać podczas niej bloga wraz ze zdjęciami - problem jest tylko taki, że zdjęcia będą na karcie SD w aparacie a jak wiemy SD niestety do iPada nie wciśniemy. Dlatego pojawia się pytanie jaki wybrać czytnik kart, a może nie jaki bo jeden już znalazłem tylko czy będzie on działał i od czego to zależy.
oto link:
[url=http://allegro.pl/czytnik-kart-5w1-usb-sd-ipad4-mini-camera-adapter-i4289501200.html]CZYTNIK KART 5W1 USB SD IPAD4 /MINI CAMERA ADAPTER (4289501200) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.[/url]
Podpowiecie, bo w temacie jestem nowy, a na oryginalne akcesoria po ludzku mnie nie stać :)
Pozdrawiam
Michał

#2 klnt

klnt
  • 2043 posts
  • SkądOpole

Posted 24 June 2014 - 21:54

Ja mam nieoryginalny zamiennik i działa bez problemu, zarówno zgrywanie zdjęć z pendrive'a jak i z karty sd. Z tym, że ja mam na złącze 30-pin. Zamiennik na nowe złącze teoretycznie może przestać działać po aktualizacji iOS, może też wyskoczyć komunikat, że podłączone akcesorium nie jest oryginalne. Ale ogólnie - powinno działać.

#3 biblo

biblo
  • 432 posts

Posted 30 June 2014 - 18:52

miku11:: z nieoryginalnymi akcesoriami jest jak na loterii... raz działają, innym razem nie. Jeśli zależy Ci na zgrywaniu zdjęć podczas podróży, to jednak zainwestuj w oryginalny adapter kart SD...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users