Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Gniazdo ładowania zalane ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 piotrek94

piotrek94
  • 123 postów

Napisano 24 czerwca 2014 - 00:21

Witam Mam pytanie, otóż strasznie wolno ładuję mi się mój iPhone 4S, nie wiem czy czasami nie mam zalanego wejścia ładowania, w jaki sposób mogę to sprawdzić ? Albo jaka inna przyczyna może być takiego wolnego ładowania ? Czekam na odpowiedź Pozdrawiam

#2 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 24 czerwca 2014 - 00:34

Czym ładujesz? Co to znaczy wolne ładowanie?

#3 piotrek94

piotrek94
  • 123 postów

Napisano 24 czerwca 2014 - 00:42

Chodzi oto, że telefon miał lekki kontakt z wodą (2 dni temu), troszkę wody wpadło do gniazda ładowania, no ale od razu wyczyściłem to gniazdo. No i teraz jak podpinam do ładowania iPhone'a to jest, że ładuje - nie ładuje - ładuje - nie ładuje (i tak przez 2 sekundy) aż w końcu ładuje i tak strasznie wolno (wolniej niż przed tą akcją z wodą). Czy wymiana samego gniazda ładowania może pomóc ? Telefon się ładuję, ale wolno - mogę go ładować w ogóle jak miał kontakt z wodą ?

#4 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 24 czerwca 2014 - 00:55

Zalej go jeszcze raz i podłącz do ładowarki-może się doprawi. Napisz w dziale serwis, i nie ładuj go już !!!

#5 piotrek94

piotrek94
  • 123 postów

Napisano 24 czerwca 2014 - 14:39

Gniazdo wymienione - koszt 140zł. macsupport.pl - polecam. Mam jeszcze pytanie czy jak ładowałem raz telefon jeszcze jak miał to stare wejście po tej akcji z wodą czy teraz normalnie mogę ładować tym kablem, którzy był podłączany pod tamto stare wejście jeśli będzie ładować normalnie ?

#6 macsupport

macsupport

• 8 620 postów
  • SkądKraków

Napisano 24 czerwca 2014 - 15:40

Jeśli przewód USB działa z nowym złączem to możesz używać. Sam przewód nie powinien się uszkodzić od starego złącza.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych