Nie działające słuchawki EarPods
Started by
kisielovy
, 05 Jun 2014 19:49
5 replies to this topic
Posted 05 June 2014 - 19:49
Hej, dostałem w ramach gwarancji mojego telefonu i przestarzałych pchełek nowe słuchawki Earpods. Używam je od 3 miesięcy, jednak ostatnio coś przestało działać. Z góry mówię, że uszy czyszczę i siatkę też
. No to przechodząc do problemu, słuchawki nie grają przed "przednią" siatkę, wkładając słuchawkę do ucha nic nie słyszę. NIC A NIC. Jednak wkładając siateczką boczną (ta szparka dodatkowa) to słyszę dźwięk dobrze, jednak jest troszeczkę zniekształcony i earpodsy wypadają mi z ucha. Dodam, że żeby słuchawki grały, muszę dać je do góry o 90 stopni niż jak są normalne. Czy da się naprawić takie słuchawki? Jeśli tak, to jak i czy te earpodsy są klejone, czy tylko wpinane?
Dziękuje i pozdrawiam, jak taki temat był - to przepraszam.

Posted 06 June 2014 - 19:15
A nie lepiej Ci kupić nowe ?
Posted 06 June 2014 - 21:51
Daj spokój z naprawianiem. Co Ty chcesz tam naprawić? To tylko obudowa i mikroskopijny głośnik. Takie słuchawki się wyrzuca i kupuje nowe.
Posted 06 June 2014 - 23:20
A tak przy okazji, czy gwarancja Apple jest tylko na iPhone'a czy na słuchawki/ładowarkę również?
Posted 06 June 2014 - 23:41
Również na akcesoria.
Posted 07 June 2014 - 08:44
W słuchawkach jedyna rzecz, którą w zasadzie się naprawia (szczególnie w tych tanich) to kabel. Możesz spróbować oddać słuchawki komuś kto umie posługiwać sie lutownicą zeby Ci go wymienil, być może to on sie zepsuł.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users