Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nie działające słuchawki EarPods

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 kisielovy

kisielovy
  • 1 postów

Napisano 05 czerwca 2014 - 19:49

Hej, dostałem w ramach gwarancji mojego telefonu i przestarzałych pchełek nowe słuchawki Earpods. Używam je od 3 miesięcy, jednak ostatnio coś przestało działać. Z góry mówię, że uszy czyszczę i siatkę też ;). No to przechodząc do problemu, słuchawki nie grają przed "przednią" siatkę, wkładając słuchawkę do ucha nic nie słyszę. NIC A NIC. Jednak wkładając siateczką boczną (ta szparka dodatkowa) to słyszę dźwięk dobrze, jednak jest troszeczkę zniekształcony i earpodsy wypadają mi z ucha. Dodam, że żeby słuchawki grały, muszę dać je do góry o 90 stopni niż jak są normalne. Czy da się naprawić takie słuchawki? Jeśli tak, to jak i czy te earpodsy są klejone, czy tylko wpinane? Dziękuje i pozdrawiam, jak taki temat był - to przepraszam.

#2 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 06 czerwca 2014 - 19:15

A nie lepiej Ci kupić nowe ?

#3 macsupport

macsupport

• 8 620 postów
  • SkądKraków

Napisano 06 czerwca 2014 - 21:51

Daj spokój z naprawianiem. Co Ty chcesz tam naprawić? To tylko obudowa i mikroskopijny głośnik. Takie słuchawki się wyrzuca i kupuje nowe.

#4 kubeonek

kubeonek
  • 305 postów
  • SkądWWA / RJS

Napisano 06 czerwca 2014 - 23:20

A tak przy okazji, czy gwarancja Apple jest tylko na iPhone'a czy na słuchawki/ładowarkę również?

#5 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 06 czerwca 2014 - 23:41

Również na akcesoria.

#6 klnt

klnt
  • 2 043 postów
  • SkądOpole

Napisano 07 czerwca 2014 - 08:44

W słuchawkach jedyna rzecz, którą w zasadzie się naprawia (szczególnie w tych tanich) to kabel. Możesz spróbować oddać słuchawki komuś kto umie posługiwać sie lutownicą zeby Ci go wymienil, być może to on sie zepsuł.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych