Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Zapomniany kod ograniczeń

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kamilooo

Kamilooo
  • 146 postów

Napisano 01 czerwca 2014 - 15:28

Witam mam problem ponieważ ustawiłem w ograniczeniach brak dostępu do lokalizacji aby nie mozna było wyłączyć findmyphone. No i zapomniałem tego kodu do ograniczeń i teraz gdy chce wyzerowac ustawienia iphone to nie moge tego zrobic bo telefon wymaga odetnie podania rownież tego kodu. Co moge zrobic?

#2 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 01 czerwca 2014 - 16:28

Nic.

#3 dzihad

dzihad
  • 4 postów

Napisano 17 października 2014 - 08:58

Witam serdecznie zakupilem telefon na allegro wczoraj rejestruje moje konto iclude wszystko ok dzis postanowilem wyczyscic telefon do ustawien fabrycznych wchodze w opcje wyzeruj a tu bach podaj kod ograniczen wiec probuje standardowo (1234,0000) i nic dzwonie do Pana a Pan na to dadam ze starszy fosc po 60 dali mu na firme to wziol i nie pamieta zeby ustawial kod moze wnuczka :D usmialem sie i czekam az sobie wnuczka przypomni w miedzy czasie pytam Was kod generalnie mi nie przeszkadza nie ogranicza mi nic poza wyczyszczeniem telefonu no i chcialem sobie uaktualnic oprogramowanie bo obecnie jest 6.1.3 ale boje sie ze podczas tego wgrywania tez poprosi mnie o ten nieszczesny kod i co wtedy jak wnuczka sobie nie przypomni :D wiec pytanie do Was czy moge sobie wgrac nowe oprogramowanie i czy nie zablokuje mi to telefonu jakos :P (oczywiscie legalny papier pudelko wszystko ok )

#4 macsupport

macsupport

• 8 620 postów
  • SkądKraków

Napisano 17 października 2014 - 09:00

Wprowadź go w tryb DFU i odtwórz w iTunes.

#5 dzihad

dzihad
  • 4 postów

Napisano 17 października 2014 - 09:07

oka dziekibardzo za pomoc nie bardzo sie na tym znam(nie jestem lepszy od dziadka:D) wiec pewnie dam znajomemu zeby ogarna albo cos :D a moge sobie aktualizowac to oprogramowanie bo wsumie to mi ten kod bardzo nie przeszkadza oprogramowanie ju pobralem na telefon tylko boje sie kliknac aktualizuj :D

#6 dzihad

dzihad
  • 4 postów

Napisano 17 października 2014 - 13:43

??? To jak aktualizowac czy nie ??

#7 macsupport

macsupport

• 8 620 postów
  • SkądKraków

Napisano 17 października 2014 - 14:03

Przecież Ci napisałem co trzeba zrobić.

#8 dzihad

dzihad
  • 4 postów

Napisano 18 października 2014 - 07:05

Zrobiłem tak jak mówiłeś wszystko się udało jest elegancko dziękuje bardzo teraz cieszę się ip bez kodu ograniczeń z nowym system super pozdrawiam :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych