Czy z tym wszystko w porządku?
Posted 01 June 2014 - 15:17
Posted 01 June 2014 - 15:49
Tak jak mowilem wszystko to kwestia potrzeb:) ja nie mialem DAPa to 64gb bylo potrzebne bo pobieralem tylko pliki bez kompresji czyli flac/alac po 30-40mb piosenka. Teraz spokojnie by 32 wystarczylo
zrobię malutki offtop możesz mi podać link do tego gdzie jest wytłumaczone jak wrócić do tej głośności jaką ma iphone 5c np w stanach, bez blokad unii? a z androidów miałem sgs 3, htc one s, htc desire x i serio nie polecam beznadziejny system chodzi dobrze jak jest czysty ale poużywamy 2 miechy i już zaczynają się lagi więc no xd
a i jeszcze lg l9 i 4x xd
Posted 01 June 2014 - 17:53
Posted 01 June 2014 - 18:50
Posted 01 June 2014 - 19:10
Dokladnie tak,ale to juz tez kwestia potrzeb i przeznaczenia, bo jezeli chodzi o posluchanie sobie muzyki nie wiem np. w autobusie czy na rower to moze sie nadac ale napewno nie z earpodsami ktore odrazu bym zmienil:), przedewszystkim apple ma debilna polityke stosowania np swojego formatu alac ,w ktorym nie posluchasz sobie np mozarta w jakosci flac24bit z vinylu. No i samo ogaraniczenie sprzetowe do 16bit itp. itd. duzo by tu opowiadac, z appla najlepiej zagra ipod classic (zwany rowniez video) 5/5.5g ktory jest na wolfsonie (tak jak ip oraz ip 3g,tylko one mialy inne modele, pozniej apple dawalo juz cirrusa)do tego najlepiej mod (imod).chcesz mi powiedzieć że ip 5c ma kiepską jakość dźwięku?
Posted 01 June 2014 - 21:07
Posted 01 June 2014 - 21:26
Hmm no telefon nigdy nie zagra jak chociazby przyzwoity dap ani nie zrobi zdjecie jak niezla lustrzanka:) to ma byc uniwersalne i pod reka:) (spotkalem sie z opiniami ze htc one gra fajnie jak na telefon,ale moze to za sprawa loga bets na tyle tak ludzie mowia,ja sie nie wypowiadam nie sluchalem) moja rada jest taka zebys zainwestowal w przyzwoite sluchawki bo earpodsy to porazka,wedlug mnie sie nadaja ale do skypeprzykre na rynku nie ma ani jednego telefonu który dobrze gra i mnie zmartwiłeś bo sgs 3 ma wolfsona i gra przyzwoicie, no ale wreszcie bez lagów itd ej a możesz mi doradzić jakiego case i szybkę chroniącą kupić?

Posted 01 June 2014 - 21:36
Posted 02 June 2014 - 04:47
ja miałem htc one s i gra w miarę ale nie jakoś świetnie a beats audi podbija tylko basy, nie poprawia nic jakości, czyli co myślisz np takie coś na tył case i taka szybka SZKŁO HARTOWANE SZYBKA OCHRONNA 9H iPhone 5 5S 5C (4273358402) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ciezko mi cokolwiek powiedziec o tej szybce bo nigdy z tego nie korzystalem, pewnie telefon bedzie grubszy,nie wiadomo jak dotyk z tym reaguje i czy sie to nie porysuje po tygodniu:) przetestowac zawsze mozesz, na forum jest ogolnie duzy temat odnosnie ochrony ip,warto tam zerknac pewnie ktos z czegos podobnego korzystal:)
Posted 02 June 2014 - 11:30
@a.s hmmm kupiłem już gdzie indziej, ale gdzie jest napisane że on jest odnowiony bo ja tego nie widzę napisane jest że nowy tylko że gwar serwisowa, @Mikir2 nie będę po prostu magazynował tam niepotrzebnych rzeczy to nie będzie mój pendrive po prostu muzyki z 2 gb kilka zdjęć i kilka appek i tyle ale cena jest uważam bardzo atrakcyjna
Wyraźnie jest na końcu napisane - wejdź w parametry i na samym końcu masz tę informację.
A do pozostałych - dźwięk w ip5c jak dla mnie jest super. Miałam HTC One X i byłem. ale ten jest dużo lepszy. Trudno oczekiwać agłośnienia z hal koncertowych w telefonie, więc pewnie znajdą się lepsze rozwiązania w innego typu sprzęcie, ale jak na telefon to dźwięk jest najlepszy jaki dotąd miałam.
Posted 02 June 2014 - 15:41
Wyraźnie jest na końcu napisane - wejdź w parametry i na samym końcu masz tę informację.
A do pozostałych - dźwięk w ip5c jak dla mnie jest super. Miałam HTC One X i byłem. ale ten jest dużo lepszy. Trudno oczekiwać agłośnienia z hal koncertowych w telefonie, więc pewnie znajdą się lepsze rozwiązania w innego typu sprzęcie, ale jak na telefon to dźwięk jest najlepszy jaki dotąd miałam.
Prawidlowo napisane:), jak na telefon moze grac na niezlym poziomie w swojej klasie

Posted 02 June 2014 - 17:03
Posted 02 June 2014 - 17:37
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users