Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Zmiana wyglądu dolnego docka, siri, panelu sterowania.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mikołaj Gola

Mikołaj Gola
  • 1 postów
  • SkądZgorzelec, Poland

Napisano 24 maja 2014 - 13:43

Witam, od pewnego czasu mam problem wizualny z moim iPhone'm, mianowicie (nie wiem jak, nie wiem kiedy) wygląd w.w rzeczy uległ zmianie. Zmiana polega na tym, że dolny dock nie dostosowuje się już kolorami do tapety, jak było wcześniej. Tylko niezależnie od tapety jaką ustawie zawsze jest szary. Siri wcześniej była w jakimś tam stopniu 'przeźroczysta', widać było zarysy i kolory ikon, teraz to tylko smutne czarne tło. Panel sterowania podobnie jak siri, również posiadał tą swoją 'przeźroczystość', był kolorowy i żywy, Dziś jest taki nijaki po prostu szary. Moje pytanie brzmi : Jestem w stanie coś z tym zrobić ?, może to naturalne posunięcie Apple i będę musiał przyzwyczaić się do brzydszego wyglądu ?. Z góry dziękuję za pomoc.

#2 qwerrtu

qwerrtu
  • 80 postów
  • SkądKatowice

Napisano 24 maja 2014 - 13:51

Ustawienia-ogólne-dostępność-zwiększ kontrast-odznacz zmniejsz przezroczystośc

#3 SeNuke

SeNuke
  • 769 postów

Napisano 24 maja 2014 - 13:51

Ustawienia ----> Ogólne ----> Dostępność ------> Zwiększ kontrast -----> i odznacz Zmniejsz Przezroczystość (żeby była na szaro)

#4 ma2cha

ma2cha
  • 8 postów

Napisano 26 maja 2014 - 11:58

czesc, mam ten sam problem, ale na iphonie 4, jak zrobie to, co piszecie, to nie dziala:( czy macie jakies inne pomysly? chodzi mi o ten szary pasek na dole:( bede wdzieczna! pozdrawiam,magda

#5 Amex

Amex
  • 1 711 postów

Napisano 26 maja 2014 - 13:10

czesc, mam ten sam problem, ale na iphonie 4, jak zrobie to, co piszecie, to nie dziala:(
czy macie jakies inne pomysly?
chodzi mi o ten szary pasek na dole: a

Jeśli chcesz mieć możliwość modyfikacji iOS- musisz zrobić JB na tel.

#6 ma2cha

ma2cha
  • 8 postów

Napisano 26 maja 2014 - 13:20

Cześć, nie chcę mieć możliwości modyfikacji iOS, chcę to zmienić w ustawieniach, jeśli się da tak jak w 5s. :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych