Drodzy, mam duży problem z IPhonem mojej mamy, postaram się pokrótce opowiedzieć w czym rzecz: po upadku na ziemię, pękła szybka z przodu, zanieśliśmy więc telefon do serwisu, tam wymieniono całość bez problemów, jednak po kilku dniach mama zauważyła, że zniknęły wszystkie zdjęcia. Wszystkie dane są, lecz zdjęć brak. Co więcej w informacjach o użyciu pamięci pokazuje, że folder "Rolka z aparatu" zajmuje 7,4 GB, choć zdjęć w nim nie ma.
Zatem wygląda to tak jakby one gdzieś tam były, zajmowały fizycznie pamięć, ale nie dało się ich zobaczyć z poziomu telefonu. Z poziomu komputera też ich nie widać, przez Itunes nie wiem jak się dostać do zdjęć.
Jednocześnie brakuje jakiejkolwiek aktualnej synchronizacji (próbowałem wpoić mamie, aby ją regularnie robiła, ale to jak grochem o ścianę...), a zdjęcia były/są niezwykle ważne dla aktualnie toczącej się sprawy prawnej.
Czy znacie jakiś dobry sposób, aby te zdjęcia jakoś wydobyć? Próbowałem już tego sposobu: [url=http://forum.myiphone.com.pl/odzyskiwanie-danych-z-iphone-ipod-touch-t5091.html]Odzyskiwanie danych z iPhone/iPod Touch. • Sprawdzone porady, Tutoriale (Software) • forum.myiPhone.com.pl • Forum iPhone, iPad, iOS, OS X, Apple[/url] , ale już na samym początku przy jb za każdym razem z błędem wywala się narzędzie. Próbowałem także programu Dr. Fone, po analizie faktycznie pokazał, że odnajduje wszystkie zdjęcia, jednak aby je odzyskać należy wykupić licencję, a ta kosztuje prawie 100 $ i nie stać mnie na to.
Czy wiecie co mogło być powodem takiej sytuacji? Serwis się zarzeka, że to nie oni i po prostu umyli ręce.
Błagam o pomoc, bo sprawa jest naprawdę ważna. Z góry wielkie dzięki za każdą radę i informację.