Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Przestała działać gra Assassin's Creed Brotherhood

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 SebaQQ

SebaQQ
  • 452 posts
  • SkądLeszno

Posted 04 May 2014 - 15:24

Posiadam MacBook Pro '13 late 2011 (4gb ram, intel i5, intel hd 3000). Gra wcześniej działała praktycznie bez zarzutu jedynie po odpaleniu były problemy z zalogowaniem się do siebie ubisoftu gdzie zazwyczaj za 3-4 razem maksymalnie udało się połączyć. Grę kupiłem na steam w wersji deluxe edition i mam w niej przegrane około 8 godzin multiplayer i 2 godzin singleplayer. Obecnie przy probie odpalenie gry na steam niby gra się odpala lecz po chwili wyskakuje komunikat "Program Assassin's Creed Brotherhood nieoczekiwanie zakończył prace." klikam też pare razy "otwórz ponownie" lub "ignoruj" lecz to nic nie daje. Reinstalowałem parę razy grę poprzez ściągnięcie jej na steam oraz poprzez usunięcie wszystkich plików związanych ze steam i instalacji od nowa steam a potem assassin'a i nadal jest ten problem. Na steam'ie sprawdzam spójność plików tej gry lecz zawsze ma jakiś 1 błąd nawet po czystej instalacji gdzie pisze ze powyższy plik zostanie pobrany na nowo co nie następuje. Macie może jakieś rady bo praktycznie nie mam pojęcia co może być przyczyną całego problemu?

#2 DanielF

DanielF
  • 5764 posts
  • SkądSiedlce

Posted 04 May 2014 - 16:16

Patrzyłeś na forum steam?
AC: Brotherhood crashes at launch for Mac? (OSX Lion) - Steam Users' Forums

#3 SebaQQ

SebaQQ
  • 452 posts
  • SkądLeszno

Posted 09 May 2014 - 20:47

Dzięki zrobiłem wszystko jak w opisie i wszystko działa jak należy.

#4 Robex741

Robex741
  • 37 posts
  • SkądMiędzyrzecz

Posted 02 July 2014 - 11:50

Ja też tak spróbuję, bo mam podobnie. Mam nadzieję, że i w moim przypadku się sprawdzi. Wielkie dzięki

#5 Jandzap96

Jandzap96
  • 11 posts
  • SkądCologne

Posted 07 July 2014 - 12:57

Ja to zrobiłem i działa jak należy, więc myślę, że sposób jest dobry i skuteczny.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users