Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Zamiana Note 2 na iPhone 5

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Blescik

Blescik
  • 15 postów

Napisano 03 maja 2014 - 12:12

Witam, mam dylemat od jakiegoś czasu myślę nad wymiana Note 2 na ip 5. Teraz pojawia się pytanie czy warto? od urządzenia oczekuje stabilności i szybkości jak również wsparcia. Nigdy nie używałem na codzień iphone, przez parę chwil 3gs a od tamtej pory dużo się zmieniło. W gry nie gram głównie nawigacja i aparat oraz muzyka. Tez się zastanawiam czy jest sens dokładać do 5s czy aż taką jest różnica między nimi dwoma?Co do wielkości ekranu to kwestia przyzwyczajenia wiec nie ma problemu i te 4 cale to minimum. Z góry dzięki za odpowiedzi.

#2 mikoko

mikoko
  • 496 postów

Napisano 03 maja 2014 - 12:48

Miałem kiedyś ip 4s i zachciało mi się wiekszego ekranu. Iphona miałem najdłużej ze wszystkich posiadanych telefonów (ponad rok). Wybór padł na galaxy Note 2. Do neta i filmów nie powiem fajny ale ten android. Taki ogólny bałagan w systemie że hej. Wytrzymałem z nim jakies 2 miesiące i cały czas myslałem o IP. Wróciłem do piątki to była najlepsza decyzja. Z początku powrót do mniejszego ekranu był małym szkiem wzrokowym teraz jest jak najbardziej ok. Osobicie szczerze mogę Ci taką przesiadke polecić

#3 Blescik

Blescik
  • 15 postów

Napisano 03 maja 2014 - 13:42

Jak z baterią bo jest o połowę mniejsza? Przy moim używaniu note 2 dwa dni daje rade. Głównie to korzystam z WiFi jeśli chodzi o przekazanie neta. Mam pytanie do nawigacji czy jest możliwość pobrania map na tel i korzystania z nich offline?

#4 Kozlov

Kozlov
  • 31 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 03 maja 2014 - 13:47

Mam pytanie do nawigacji czy jest możliwość pobrania map na tel i korzystania z nich offline?

Oczywiście, że jest taka możliwość ale to zależy od nawigacji, którą wybierzesz . Osobiście używam Navigon i mam pobrane mapy tych krajów które są mi potrzebne.

#5 Blescik

Blescik
  • 15 postów

Napisano 03 maja 2014 - 14:14

Słyszałem, że jeśli chodzi o kolor to czarna wersja IP5 wypada gorzej bo łatwo łapie odpryski prawda to? A jest jakaś przejściówka np żeby tel podłączyć przez micro usb?

#6 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 03 maja 2014 - 14:42

Masz ogromny temat o ip5, ciężko poczytać?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych