wyświetlacz w iphonie 5s - z czego
Napisano 26 kwietnia 2014 - 09:49
Napisano 26 kwietnia 2014 - 11:23
Napisano 26 kwietnia 2014 - 11:30
Zepsuje Ci światopogląd - Gorilla Glass to właśnie szkło utwardzone.Pytanie bierze się stąd, że jest to podobno żadne gorilla glass, tylko zwykłe szkło utwardzone
A to się bierze stąd, że nawet gorilla glass nie ma szans w starciu z małym ziarenkiem piasku w kieszeni./stąd konieczność lub żwawa ochota do montowania przez userów na ekranie ochronnych folii/. I jak to jest?
Napisano 26 kwietnia 2014 - 11:41

Napisano 26 kwietnia 2014 - 11:44
Zepsuje Ci światopogląd - Gorilla Glass to właśnie szkło utwardzone.
A to się bierze stąd, że nawet gorilla glass nie ma szans w starciu z małym ziarenkiem piasku w kieszeni.
i po co ta złośliwość? poglądu mi nie zepsułeś, jedynie prosiłem o podanie źródła, a temu mi nie podałeś. Na stronie apple też nie widzę źródła, nic o tym z czego jest wykonany ekran. A poza tym nie ma znaku równości między gorilla glass a szkłem hartowanym, wiec nie jesteś w temacie kompletnie.
Nadal proszę o podanie linka do strony, najlepiej producenta, jakie to szło, a może plastik ?

Napisano 26 kwietnia 2014 - 11:50
Czy to było takie trudne? Serio?
A co do tekstu o plastikowym ekranie to już jest 100% pewności że jesteś tylko hejterem apple, twoje posty nie trzymają się kupy w jednym piszesz że nie znasz systemu czyli nie używałeś, w drugim piszesz że klawiatura jest beznadziejna, a teraz piszesz że ekran to może plastik, czyli nawet w ręku nie miałeś iPhone 5s .. gratulacje. I to jak bronisz szajsunga jest piękne..
Napisano 26 kwietnia 2014 - 11:51
[url=http://lmgtfy.com/?q=iPhone+5s+gsmarena]Let me google that for you[/url]
Czy to było takie trudne? Serio?
A co do tekstu o plastikowym ekranie to już jest 100% pewności że jesteś tylko hejterem apple, twoje posty nie trzymają się kupy w jednym piszesz że nie znasz systemu czyli nie używałeś, w drugim piszesz że klawiatura jest beznadziejna, a teraz piszesz że ekran to może plastik, czyli nawet w ręku nie miałeś iPhone 5s .. gratulacje. I to jak bronisz szajsunga jest piękne..
już przejrzałeś moje posty? świetnie

Napisano 26 kwietnia 2014 - 11:53
Napisano 26 kwietnia 2014 - 15:52
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych