Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Nowa poczta z GMAIL w archiwum

• This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 Boberek.b

Boberek.b
  • 24 posts

Posted 23 April 2014 - 17:02

Witam serdecznie Jestem już użytkownikiem MAC'a jakieś ponad pół roku i dla mnie system jest genialny. Lecz mam taki mały problem. Na samym początku jak pisałem do kogoś maile z aplikacji poczty w OS X Mavericks to po jej wysłaniu nagle miałem pełno kopii roboczych w koszu. Z tym problemem sobie poradziłem lecz irytuje mnie inna sprawa. Gdy sprawdzam maile tylko na swoim MacBook'u to nowe maile dochodzą bez problemu. Lecz np. jak jestem poza domem i pocztę sprawdzam w iPhonie to potem jak korzystam z Mac'a to nowe maile nie pobiegają mi się do "pobranych" lecz do folderu "archiwum" w aplikacji pocztowej. Co jest nie tak? Też tak macie ze swoim kontem GMAIL? Irytujące to jest już... Nikt nie ma z tym problemów? Dodam tylko, że chodzi mi dokładnie o pocztę odczytaną na innym urządzeniu (np. strona internetowa czy iphone). Gdy nowego maila odczytam właśnie tam to ta "nowa poczta", którą już odczytałem znajduje się w folderze "archiwum". A gdy pocztę sprawdzam tylko przez klienta poczty w OS X Mavericks to wszystkie nowe maile dochodzą tak jak powinny.

#2 klnt

klnt
  • 2043 posts
  • SkądOpole

Posted 25 April 2014 - 11:49

Skrzynka dodana jako pop czy imap?

Przejrzyj ustawienia w Ustawienia > Poczta, kontakty, inne > swojekonto@gmail.com > Konto > Zaawansowane.

Sprawdź też na stronie Gmaila Ustawienia > Przekazywanie i POP/IMAP

#3 ftpd

ftpd

Nie.

• 24377 posts

Posted 25 April 2014 - 14:19

Ogłoszenia - Systemy Operacyjne
Co w tym trudnego?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users