Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

ciągle kręcące się kółeczko przy wifi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 es.

es.
  • 44 postów

Napisano 12 kwietnia 2014 - 16:34

Witam, od wczoraj jestem użytkownikiem nowego iOS 7 i nie daje mi spokoju jedna rzecz, mianowicie kółeczko przy symbolu wifi (obok sieci) ciągle się kręci, nie wiem czy to normalne czy jakiś błąd... Pozdrawiam

#2 koliberek1

koliberek1
  • 1 091 postów
  • SkądRadom, Poland

Napisano 12 kwietnia 2014 - 21:06

Coś pobiera, albo aktualizuje aplikacje, jeśli masz włączone automatyczne. Ewentualnie synchronizuje dane z iCloud. Jeśli masz wolny internet to może to długo trwać. Jeśli nie przestanie, zresetuj telefon-home+power i zobacz czy po restarcie dalej pobiera. Jeśli i to nie pomoże , to spróbuj restore.

#3 es.

es.
  • 44 postów

Napisano 13 kwietnia 2014 - 13:04

reset telefonu załatwił sprawę, dzięki

#4 Rybarkiewicze

Rybarkiewicze
  • 34 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 16 kwietnia 2014 - 20:10

Podłączę się do tematu. U mnie w iPhone 5 tak samo cały czas kręci się to kółeczko, ios 7.1 dodam, że podczas gdy to się dzieje nie mogę korzystać z internetu przez wifi. Nie pomaga wyzerowanie ustawień do fabrycznych ani ponowne uruchomienie telefonu. Wiecie co jest grane?

#5 Lukas_pk

Lukas_pk
  • 127 postów

Napisano 16 kwietnia 2014 - 21:22

U mnie było tak samo na 5s iOS 7.1 po wyłączeniu i uruchomieniu ponownie przestało a po jakimś czasie znów sie pojawiło. Działa tylko na głównym ekranie co ciekawe jak wejdę na safari lub uruchomie coś to przestaje kręcić ale wystarczy wyjść do springboard by znów się kręciło. Masz free my apps zainstalowane może to jest odpowiedzialne bo u mnie po tym się tak zaczęło dziać.

#6 zwi

zwi
  • 27 postów

Napisano 26 sierpnia 2014 - 13:19

Też tak czasem mam z tym kółeczkiem, pomaga np. chwilowa zmiana języka na angielski i spowrotem na polski lub reset telefonu. Często dzieje się to po uruchomieniu programów Appsgonefree lub AppZapp Pro ale pewny nie jestem czy jest to z tym związane. System mam najnowszy 7.1.2, na iPadzie się to nie objawia tylko na iPhone. Rozwiązał już ktoś ten problem ?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych