Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

IntelliscreenX ios 7 brak licencji

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 lukaszmdt

lukaszmdt
  • 86 postów

Napisano 06 kwietnia 2014 - 14:27

Cześć mam pewien problem. Kiedyś na iphone 4 kupiłem licencje intelliscreenX ios6 zaplacilem 9.99$ kiedy zmienilem iphona na iphona 5 i pojawił się intelliscreenx dla ios7 sciagnąłem ją zalogowałem się jak poprzednio poprzez konto google i teraz nie mogę odzyskać licencji a system przekierowuje mnie do wyboru płatności. Czy ktoś wie dlaczego tak jest ? dodam że jak kiedyś na iphone 4 robiłem restore to bez problemu mogłem od nowa zainstalować i odzyskać opłaconą licencje. Gdyby ktoś mógł pomóc bardzo dziękuje lub ewentualnie do kogo można napisać w celu weryfikacji licencji. ?

#2 Mardok

Mardok
  • 252 postów

Napisano 06 kwietnia 2014 - 15:15

Proste wersja na iOS7 jest płatna, nawet jak się posiada wersje dla iOS6.

#3 HappyBlack

HappyBlack
  • 187 postów

Napisano 06 kwietnia 2014 - 15:24

If you owned IntelliScreenX for iOS 6, you'll get the update entirely free of charge;

wg AppAdvice.com

https://twitter.com/...474553795305473

Can I transfer my license(s) to a new iPhone?

Simply open Cydia and sign in on the home page. You will need to use the same Cydia login used when you purchased the app. This will be either a facebook or google email account and password.

Myślę, że musiałbyś się odezwać bezpośrednio do developera.

#4 Mardok

Mardok
  • 252 postów

Napisano 06 kwietnia 2014 - 15:31

Teraz sprawdziłem jeszcze raz i faktycznie jak ktoś miał wersje dla iOS6 to wersja iOS7 powinna być za free: IntelliScreenX (iOS 7 Library). It costs $9.99 after a free 3-day trial. It is available for free for ISX 6 user, and for a discounted price of $4.99 for previous owners of IntelliScreenX, and for $7.99 for users who had purchased IntelliScreen.

#5 lukaszmdt

lukaszmdt
  • 86 postów

Napisano 06 kwietnia 2014 - 16:14

dobra nie ma tematu. dzieki za pomoc.. juz wiem gdzie jest blad :) mialem wersje dla ios 5 jednak nie 6.. dlatego moja pomylka. Dzieki Mardok za wyjasnienie :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych