Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Ikona ładowania - cały czas "błyskawica"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 kantona

kantona
  • 100 postów

Napisano 05 kwietnia 2014 - 09:07

Mam pytanie odnośnie ładowania iPhona - konkretnie 4S z iOS 7.1. Kiedy podłączam ładowarkę pojawia się ikona błyskawicy i telefon się ładuje - jednak kiedy doleci już do 100% (mam włączony procentowy wskaźnik obok ikony baterii) ikonka błyskawicy nie znika ani nie zmienia się na ikonkę wtyczki (bo miało miejsce w moim starym ipodzie touch). Tak powinno być i to normalne w iOS 7.1? Mam czekać do pojawienia się 100% i mogę odłączyć telefon czy jednak coś jest nie tak jak powinno skoro mimo 100% nadal świeci się błyskawica?

#2 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 05 kwietnia 2014 - 11:06

Wydaje mi się, że cały czas będzie się wyświetlać, że się ładuje (błyskawica). Chyba zrezygnowali z symbolu wtyczki, że już jest naładowany...

#3 kantona

kantona
  • 100 postów

Napisano 05 kwietnia 2014 - 11:26

Właśnie takie samo info znalazłem na anglojęzycznym forum - dzięki za potwierdzenie. Wygląda na to, że tak właśnie sprawa wygląda.

#4 zorba66

zorba66
  • 41 postów

Napisano 06 kwietnia 2014 - 19:31

Właśnie takie samo info znalazłem na anglojęzycznym forum - dzięki za potwierdzenie. Wygląda na to, że tak właśnie sprawa wygląda.

W iTunes na 100% wyświetla się ikona "wtyczki" (oczywiście po pełnym naładowaniu baterii).
W samym telefonie ..... nie pamiętam :roll: wydaje mi się jednak, że też się pojawia :)
Napiszę info po następnym ładowaniu mojego 4s z iOS 7.1

Pzdr. Zorba

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych