Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[Pokaż] SpringBoard [iPhone] [Zamknięty]

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5128 odpowiedzi w tym temacie

#751 djKristo

djKristo
  • 899 postów

Napisano 22 maja 2008 - 00:11

a ja ponownie wróciłem do Sticker ;)

Posted Image Posted Image Posted Image

#752 tratkiewicz

tratkiewicz
  • 525 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 22 maja 2008 - 09:21

też bardzo fajne ale IMHO tło nie pasuje

#753 BlackBox

BlackBox
  • 1 026 postów
  • SkądToruń

Napisano 22 maja 2008 - 10:57

Też cały czas korzystam ze Sticker'a, jak dla mnie najfajniejszy theme. djKristo odbicie w dock'u masz zdublowane.

#754 vauda

vauda
  • 145 postów
  • SkądMałopolska

Napisano 22 maja 2008 - 11:41

a ja ponownie wróciłem do Sticker ;)

Posted Image Posted Image Posted Image

A co to takiego ten caly "Moleskine" ??

#755 djKristo

djKristo
  • 899 postów

Napisano 22 maja 2008 - 11:57

A co to takiego ten caly "Moleskine" ??

zerknij tutaj :arrow: http://www.myapple.p...do-notatek.html

BlackBox wiem wiem ze odbicie w ze dock`u jest zdublowane ale nie chce mi się już tego zmieniać ;)

#756 ekhangel

ekhangel
  • 197 postów

Napisano 22 maja 2008 - 12:11

Co do poprzedniego theme'u - imho trawa pasuje doskonale, Sticker też dość fajny, ale zmieniłbym tapetę :) Btw. wielkie święto ostatnio miałem, w końcu zadziałało mi Customize :D ( 2.0.0B ). Mam tylko problem z tapetami, głupio, że przy włączonym customize nie da się ustawić tapety jakiejś ze swojego zbioru, wszystko trzeba brać z theme'ów...

#757 hasos

hasos
  • 2 164 postów
  • SkądWrocław

Napisano 22 maja 2008 - 14:45

dlaczego nie? ja mam ustawiony them z customiza i dałem sobie inną tapetę, z innego thema. w var/mobile/library/summerboard/customize. do customize wrzucasz tapetę jaką chcesz i jest. chyba że chodzi ci o coś innego. :)

#758 Hex

Hex
  • 2 660 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 22 maja 2008 - 16:39

Też mam stickera, konkretny temat.
Posted Image Posted Image

#759 ekhangel

ekhangel
  • 197 postów

Napisano 22 maja 2008 - 19:28

dlaczego nie? ja mam ustawiony them z customiza i dałem sobie inną tapetę, z innego thema. w var/mobile/library/summerboard/customize. do customize wrzucasz tapetę jaką chcesz i jest. chyba że chodzi ci o coś innego. :)

W sumie racja ^^ Dzięki hasos

---- Dodano 22-05-2008 o godzinie 19:36 ----
Posted Image

To moje - theme XBOX z Customize, i tapeta z własnych źródeł.

#760 hasos

hasos
  • 2 164 postów
  • SkądWrocław

Napisano 23 maja 2008 - 10:01

no i fajnie że działa :)

#761 ekhangel

ekhangel
  • 197 postów

Napisano 23 maja 2008 - 11:09

Tylko jeszcze jedno mnie męczy... gdzie wklepać tapetę, by móc ją potem ustawić za pomocą Customize na lock screen'ie? Sorry za offtop, ale po co zakładać nowy temat na taką błahostkę..

#762 c64a

c64a
  • 371 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 maja 2008 - 20:24

a ja nie moge zainstalowac summerboarda bo jak instaluje i za kazdsym razem jak wylacze i wlacze ip to nie dziala mi ekran w aplikacjach, musze go respringiem potraktowac, i troche mnie to wkrza. probowalem juz restore, moze ktos pomoc?? sry za offtop ale to tez o summerboardzie :P

#763 hasos

hasos
  • 2 164 postów
  • SkądWrocław

Napisano 24 maja 2008 - 10:05

Tylko jeszcze jedno mnie męczy... gdzie wklepać tapetę, by móc ją potem ustawić za pomocą Customize na lock screen'ie? Sorry za offtop, ale po co zakładać nowy temat na taką błahostkę..

rozumiem, że chodzi ci o tapetę na ekranie gdzie jest suwak odblokuj ? gdzie dać tapetę w customize to nie wiem, ale ja wrzuciłem sobie do folderu z fotami i ustawiłem jako tapetę. ewentualnie można pogrzebać i popróbować w różnych folderach, np. suumerboarda, sprawdzić gdzie jest obecna tapeta i ją podmienić, ale łatwiej będzie pierwszym sposobem.

#764 ekhangel

ekhangel
  • 197 postów

Napisano 24 maja 2008 - 13:06

No właśnie, tylko że jak masz customize, to zwykłe ustawianie tapety nie działa -.-

#765 hasos

hasos
  • 2 164 postów
  • SkądWrocław

Napisano 24 maja 2008 - 13:14

u mnie dziala. na ekranie odblokowania mam ustawioną fotę z aparatu. ustawiłem normalnie w ustawieniach ip.

#766 areoqs

areoqs
  • 342 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 maja 2008 - 15:00

=]

Posted Image
Posted Image

#767 Soul Reaper

Soul Reaper
  • 42 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 maja 2008 - 15:30

Tapetę do katalogu LockScreenWallpaper. Jak chcesz móc ustawić tapetę przez ustawienia to wywal LockBackground.jpg, jest w var/mobile/library.

#768 ekhangel

ekhangel
  • 197 postów

Napisano 24 maja 2008 - 16:58

Tapetę do katalogu LockScreenWallpaper. Jak chcesz móc ustawić tapetę przez ustawienia to wywal LockBackground.jpg, jest w var/mobile/library.

Dzięki stary, o to mi chodziło. Kto by pomyślał, że wywalenie jednego pliczku daje tyle szczęścia :)

areoqs - masz raczej minimalistyczne podejście do rozbudowywania możliwości Twojego iphone'a :P

#769 basior

basior
  • 378 postów
  • SkądNowy Sącz

Napisano 24 maja 2008 - 18:06

Sam nie potrafię zrobić ikon do własnego SB, ale kiedyś się nauczę... to Wam pokażę ;-)
ok, na dzisiaj mogę Wam pokazać co mam na swoim iP i jak on wygląda ( nie podaję drugiej zakładki, bo tam mam kontakty do szybkiego uruchomiania :wink:

Tapety: ( pokazuję Wam dwie, bo używam ich naprzemiennie )

Posted Image

Posted Image

...a dalej to już sami widzicie :

Posted Image

Posted Image

No cóż, chciałem się tylko pochwalić jaki mam ładny iP :D

p.s.
jak coś źle, to nie bijcie tylko powiedzcie co źle :confused:

#770 ekhangel

ekhangel
  • 197 postów

Napisano 24 maja 2008 - 18:16

Theme realistic, czy jakoś tak, prawda? :) W każdym razie mi się raczej nie podoba, prócz tych ikonek na docku ( w końcu ktoś ma te same ikony co ja - a nie phone, mail, safari, ipod ^^ ) Nie w moim guście po prostu Btw. jesteś z zawodu rzeźbiarzem, czy co? :P

#771 basior

basior
  • 378 postów
  • SkądNowy Sącz

Napisano 24 maja 2008 - 18:19

Theme realistic, czy jakoś tak, prawda? :) W każdym razie mi się raczej nie podoba, prócz tych ikonek na docku ( w końcu ktoś ma te same ikony co ja - a nie phone, mail, safari, ipod ^^ ) Nie w moim guście po prostu

Temat "super iPhone" + kilka podmian ikon z innych tematów (tak więc temat lekko zmodyfikowany), każdy ma swój gust - tu masz rację ;-)
Dzięki za opinię !

#772 ekhangel

ekhangel
  • 197 postów

Napisano 24 maja 2008 - 18:21

Ale ikony ipoda i aparatu wyjechane, respekt dla grafika

#773 basior

basior
  • 378 postów
  • SkądNowy Sącz

Napisano 24 maja 2008 - 18:22

...Btw. jesteś z zawodu rzeźbiarzem, czy co? :P

Ciekawe pytanie, a czemu pytasz ;-)

#774 ekhangel

ekhangel
  • 197 postów

Napisano 24 maja 2008 - 18:31

To nie było poważne pytanie, po prostu zwróciłem uwagę na te tapety :P Ta druga jest chyba michała anioła, nie?

#775 basior

basior
  • 378 postów
  • SkądNowy Sącz

Napisano 24 maja 2008 - 18:39

To nie było poważne pytanie, po prostu zwróciłem uwagę na te tapety :P Ta druga jest chyba michała anioła, nie?

Oczywiście - masz rację, to Pieta - "...miłość zgodna z powołaniem...", tak to można przetłumaczyć z łaciny na polski.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych