Zakupy MacBook Pro 13" w Vobis
Posted 03 April 2014 - 09:31
Posted 03 April 2014 - 10:19
OK, rozumiem.
Laptop ma być zakupiony "na firmę", więc po temacie - tak czy siak przypadnie mi 12m.
Chyba że dokupisz AppleCare, wtedy masz 3 lata gwarancji od Apple, bez względu czy zakup na firmę czy do domu.
Posted 03 April 2014 - 10:39
Chyba że dokupisz AppleCare, wtedy masz 3 lata gwarancji od Apple, bez względu czy zakup na firmę czy do domu.
Gwoli ścisłości masz dodatkowe lata bezpłatnego serwisu (poza tym apple "cieplej" podchodzi do sprzętu z wykupionym AppleCare - o czym przekonał się jeden z moich klientów gdy zgłosił awarię po 1/2 roku od zakończenia AppleCare) - gwarancja jako zobowiązanie dobrowolne nie może podlegać sprzedaży (o czym zapominają niektóre firmy

Posted 06 April 2014 - 19:37
-> Wi-Fi 802.11ac - jest czy nie? X-kom napisał mi że nie posiada (mimo iż w opisie zachwala tę opcję). W cortlandzie - jest.
-> Czy każdy model ma zainstalowanego Mavericka, czy tylko wybrane? //@sklepu Vobis: Mac OS X 10.8 -> to chyba Mountain Lion, a nie Mavericks.
-> Tu mamy taniej, a tu jeszcze taniej. Osobiście jednak najprawdopodobniej dam te 2,5 stówki więcej i zakupię w pochodnym komputronika (hm...pewniej?).
Posted 07 April 2014 - 06:52
Posted 07 April 2014 - 07:27
Posted 07 April 2014 - 09:30
Co do sklepów, to w i-sklep.com.pl jest wersja ME865LZ/A, a nie ME865PL/A. Nie nie jest to zatem "dystrybucja polska". Będą różniły się klawiaturą. ME865PL/A ma enter pionowy w kształcie odwróconego L, a ME865PL/A poziomy.
LZ, nie PL tak?

Z tego co czytałem na tym forum to isklep oferuje iSprzęt głównie z USA, więc nie brałem go pod uwagę.
Natomiast sam ostatecznie zdecydowałem się na Karen, który na Allegro oferował ten komputer najtaniej.
[mod]proszę nie używać czerwonego koloru - jest zarezerwowany tylko i wyłącznie do moderacji. Post poprawiłem[/mod]
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users