Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Czarny ekran, nie reaguje

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 ramek200

ramek200
  • 19 posts

Posted 29 March 2014 - 15:24

Witam, mój iphone się zawiesił i jego ekran jest czarny. Połączenia normalnie przychodzą lecz ekran dalej nic. Wiem, że trzeba zrobić coś takiego home + sleep przez 10 sekund... puścić a potem znów home i sleep przez 7 sekund i puścic home. Moja obawa wynika z tego, że już kiedyś przytrafił mi się przy oprogramowaniu 6 ten problem i jak zrobiłem home plus sleep to iphone prosił o odtworzenie i wszystkie zdjęcia mi się skasowały a nic nie zgrałem z niego. Itunes nie widzi iphone. Czy jeśli to zrobię to z iphone nie usuną się zdjecia? A jeśli usuną to co mogę zrobić by odzyskać te zdjęcia ?

#2 landr

landr
  • 1396 posts

Posted 29 March 2014 - 17:01

Zrób jeszcze raz, ale dłłługoo home + power trzymane razem ponad 15 sek, aż zniknie "jabłko" bez podłączenia do ładowarki lub komputera, potem włącz go i to wszystko....nic Ci się nie skasuje to jest reset urządzenie.

- - - Połączono posty - - -

to co Ty chciałeś robić to przy połączenie do komputera stan DFU odtworzenie ....

#3 ramek200

ramek200
  • 19 posts

Posted 29 March 2014 - 18:17

zrobiłem tak jak napisałeś. Jabłko znikło i włączyłem telefon i włącza się się juz 5 minut po tych 5 minutach tak jakby znika te jabłko i znów pojawia sie czarny ekran ale taki jaśniejszy tak jakby i nic z nim nie mogę zrobić/ Co teraz?

#4 landr

landr
  • 1396 posts

Posted 29 March 2014 - 19:26

Próbowałeś podłączyć do itunesa? Czy kopię iphona robiłeś?, bo jeśli nie to odtwarzając go stracisz wszystkie dane....Jeśli komputer(iTunes) nie będzie "widział" iphona , to przeszukaj forum ja go odtworzyć przez DFU.....

#5 kondzioro

kondzioro
  • 62 posts
  • SkądTrójmiasto

Posted 29 March 2014 - 20:42

Jak wprowadzić iPhone'a w tryb DFU

#6 ramek200

ramek200
  • 19 posts

Posted 30 March 2014 - 23:05

w ituniesie mi piszę, że w iphonie muszę potwierdzić zaufanie komputera czego nie mogę zroibć ;) Nie robiłem żadnej kopii ale oczywiście iphone był zsynchronizowany z komputerem i coś tam za każdym razem pobierał przy podłączeniu. Nie znam się za bardzo czyli to oznacza, że utrace wszystkie dane z iphone? To jest cały iphone wszystkie filmy i zdjęcia pójdą się ......... masakra już mi drugi raz taką rzecz robi. Wcześniej jak miałem smartfony to z każdego samodzielnie odzyskałem dane a tutaj to jest jakiś nadzwyczajny cud technologii po którym wszystko se trace. Szkoda gadać, jeśli da się coś zrobić żeby odzyskać dane to proszę pomóżcie bo miałem tam fajne zdjęcia z imprez i filmiki, które były smieszne. Telefon i tak jak najszybciej rozwale bo za to co on mi zrobił - jest tego wart.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users