Witam,
To kolejny temat którego rozwiązanie może być banalne, aczkolwiek po to jest forum, aby zadawać pytania. Jeżeli jest jakiś temat o tej tematyce lub jest gdzieś odpowiedź z góry przepraszam. Jestem tutaj "żółtodziobem".
Więc, przy każdym resecie nie ważne czy Cydia go wykonuje czy ja, nie mogę włączyć Cydi i nie działa program Ultrasn0w..
Wczoraj wykonałem Jailbreak tego oprogramowania tzn iOS 6.1.6 nie wiem, może coś źle zrobiłem czy coś? Dziś po raz 3 robiłem znowu Jailbreak ponieważ nie chciała włączyć się Cydia.. macie jakieś pomysły na rozwiązanie tego problemu?...

Przy każdym resecie telefonu nie chce włączyć się Cydia iOS 6.1.6
Rozpoczęty przez
PeMe
, 05 mar 2014 10:58
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 marca 2014 - 10:58
Napisano 05 marca 2014 - 11:17
Doinstaluj p0sixpwn z cydii.
Napisano 05 marca 2014 - 11:31
Jeszcze nie wiem czy pomogło, nie mam już czasu na kolejne w razie "W" wgrywanie Jailbreak'a, po popołudniu dam znać czy problem został rozwiązany, doinstalowałem to co mówiłeś. Jest jeszcze jakaś możliwość, że i to nie zadziała?
Pozdrawiam
Napisano 05 marca 2014 - 11:43
Musi zadziałać. Zapoznaj się z terminami tethered, semi tethered i untethered jb.
Napisano 05 marca 2014 - 17:21
Musi zadziałać.
Nie próbowałem wyłączać i włączać ot tak iPhona, wyłączyła go Cydia po zainstalowaniu aplikacji "iOS 7 icons for iOS 6".
I? Klapa.. Telefon nie chce się tym razem w ogóle włączyć.. Jest jabłuszko cały czas, jak robię w redsn0w just boot staje na ananasie..
Pomoże ktoś?
Napisano 07 marca 2014 - 11:29
Nie bardzo chyba wiesz, co robisz.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych