Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

problem z pobieraniem w app store IPHONE 5S 7.0.5

• This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

#1 brejkGOLD

brejkGOLD
  • 3 posts

Posted 01 March 2014 - 16:41

Cześć, mam taki problem, że od jakiegoś czasu ( chyba od aktualizacji do wersji 7.0.5 ale nie jestem pewny ) nie mogę nic ściągnąć w app store. Gdy nacisnę przycisk np. "free" a następnie "install" zaczyna kręcić się kółeczko, wcześniej po sekundzie/dwóch wyskakiwało mi okienko, żeby potwierdzić touch id. A teraz kółeczko się kręci i kręci i nic się nie dzieje, a jak próbuję wejść w ustawienia->iTunes store i App Store to menu się ścina i nie mogę w menu nic zrobić, tylko przyciskiem home wyjść, zamknąć i wtedy na nowo włączyć menu. Pomoże mi ktoś jak rozwiązać ten problem ? Wcześniej tak nie było i teraz nie mogę ściągnąć żadnej aplikacji.

#2 Paf

Paf
  • 8094 posts

Posted 01 March 2014 - 16:48

Restore bez przywracania kopi.

#3 brejkGOLD

brejkGOLD
  • 3 posts

Posted 01 March 2014 - 17:35

Czyli gdzie muszę dokładniej wejść ? W ustawienia->ogólne->wyzeruj ??? Jeśli nie to napisz mi jak to zrobić. I mam pytanie co do tego restore, jeżeli to zrobię to usunie mi sie wszystko w grze clash of clans czy bede miał w game centrr to zapisane ?

#4 dredg

dredg
  • 2452 posts
  • SkądVendin les Béthune

Posted 01 March 2014 - 17:49

Przed restore sprobuj hard reset, trzymasz home + power az do resetu

#5 brejkGOLD

brejkGOLD
  • 3 posts

Posted 02 March 2014 - 00:31

hard reset pomógł, dzięki :)

#6 Rickybobby

Rickybobby
  • 4 posts

Posted 02 March 2014 - 20:11

Cześć, mam taki problem, że od jakiegoś czasu ( chyba od aktualizacji do wersji 7.0.5 ale nie jestem pewny ) nie mogę nic ściągnąć w app store. Gdy nacisnę przycisk np. "free" a następnie "install" zaczyna kręcić się kółeczko, wcześniej po sekundzie/dwóch wyskakiwało mi okienko, żeby potwierdzić touch id. A teraz kółeczko się kręci i kręci i nic się nie dzieje, a jak próbuję wejść w ustawienia->iTunes store i App Store to menu się ścina i nie mogę w menu nic zrobić, tylko przyciskiem home wyjść, zamknąć i wtedy na nowo włączyć menu. Pomoże mi ktoś jak rozwiązać ten problem ? Wcześniej tak nie było i teraz nie mogę ściągnąć żadnej aplikacji.

Witam, mam podobny problem iphone 4s ios 7 (najnowszy), nie moge nic pobrać ze sklepu, jak próbuje sie zalogować do konta w iTunes, pisze, ze nie może sie połączyć, a najdziwniejsze jest to ze wszysto tak jak by było połaczone, próbowałem już hard resetuje, wyłączyłem i włączyłem aparat, resetowaniem ustawienia i nic nie pomaga, dodam jeszcze tylko, ze na iPadzie 2 wszystko ładne śmiga z tego samego konta appleid, proszę o pomoc, pozdrawiam.

#7 Paf

Paf
  • 8094 posts

Posted 02 March 2014 - 20:18

2 post w tym temacie ...

#8 Rickybobby

Rickybobby
  • 4 posts

Posted 02 March 2014 - 20:44

A czy kolejna aktualizacja może pomóc ? Podobno ma sie niedługo pojawić.

#9 dredg

dredg
  • 2452 posts
  • SkądVendin les Béthune

Posted 02 March 2014 - 20:56

Jak chce ci się czekać prawie dwa tygodnie to czekaj ;)

#10 Rickybobby

Rickybobby
  • 4 posts

Posted 02 March 2014 - 21:17

... :) poczekam, jeśli to pomoże oczywiście. Ale czy istnieje taka możliwość ?

#11 Rickybobby

Rickybobby
  • 4 posts

Posted 11 March 2014 - 20:28

Witam, ponownie, problem rozwiązała aktualizacja do ios 7,1 co prawda tylko przez kabel bo przez wifi nie chciała ruszyć, ale po aktualizacji wszystko wróciło do normy. Pozdrawiam.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users