Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

problem z jezykami aplikacji z app store

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 orionepic

orionepic
  • 10 postów

Napisano 27 lutego 2014 - 00:01

Witam. Od paru dni jestem posiadaczem iphone 5s i mam dosc nietypowy problem... Otoz gdy sciagam niektore aplikacje to sciagaja mi sie w jezyku chinskim (albo japonski, nie wiem - krzaczki) albo niemieckim. Problem dotyczy oczywiscie normalnych aplikacji - popularnych a nie jakichs dziwnych appek z konca wyszukiwarki - np battery saver (w jezyku chinskim/japonskim) lub World of Warcraft Armory (jezyk niemiecki tym razem). Dodatkowo gdy wchodze w jakas gre to ten komunikat co sie u gory pojawia o tresci WELCOME BACK pojawia mi sie tez po chinsku... Dodam, ze wczesniej bylem posiadaczem roznych iphone i nigdy nie mialem takiego problemu... Oczywiscie jest to oryginalny iphone 5s zakupiony w media markt a nie jakas podrobka z allegro. Dodam jeszcze tylko, ze mam ios 7.0.6 Czy ktos wie co z tym fantem zrobic? Wszedzie w ustawieniach mam poustawiany jezyk polski...

#2 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 27 lutego 2014 - 00:03

Było na forum... Wystarczy poszukać.

#3 JerryEvo

JerryEvo
  • 3 921 postów
Napisano 27 lutego 2014 - 00:03

Ustaw język telefonu na angielski, potem na polski - powinno rozwiązać temat.

#4 orionepic

orionepic
  • 10 postów

Napisano 27 lutego 2014 - 00:53

Zakino - Twoja pomoc jest nieoceniona. Szukalem i nie znalazlem, chyba to oczywiste skoro napisalem tego posta. JerryEvo - mega dzieki, pomoglo :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych