Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 4 błąd 11

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 DexteroPL

DexteroPL
  • 93 postów
  • SkądMetro Warszawskie :)

Napisano 25 lutego 2014 - 19:11

Witam. Mam problem z telefonem. Miałem soft 6.1.3 z jb. Coś się popsuło i próbowałem odtworzyć go przez itunesa (najnowsza wersja). Teraz na iphonie wyświetla mi się, że muszę podłączyć go do itunesa, a itunes informuję, że iphone jest w trybie awaryjnym i muszę go odtworzyć. Przy odtworzeniu wyskakuje błąd 11, czyli w IPSW brakuje pliku bbfw. Co mam zrobić?

#2 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 25 lutego 2014 - 19:39

Usunąć ipsw i dać aktualizuj w iTunes?

#3 DexteroPL

DexteroPL
  • 93 postów

Napisano 25 lutego 2014 - 20:07

Próbowałem wejść w tryb DFU i jakoś iphone się uruchomił w wersji 6.1.3. Wrócił poprzedni problem, nie mogę programem iBooty przywrócić jailbreaka. Nie raz wcześniej zdarzyło mi się wyłączyć telefon i później iBooty naprawiałem jb. Teraz program tak jak by nie widział telefonu lub nie mógł do niego wgrać plików. Co mogę zrobić? Nie chcę aktualizować softu bo boję się, że znowu itunes mi powiesi telefon. Przy wcześniejszych próbach wywalał błędy 3194, 3001, 11. Co z jednym sobie poradziłem, wyskakiwał kolejny. Aż telefon zawisł na "wyświetlaniu podłączenia do itunesa".

#4 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 25 lutego 2014 - 20:20

Nie wgrasz 6.1.3 bez SHSH.

#5 DexteroPL

DexteroPL
  • 93 postów

Napisano 25 lutego 2014 - 21:32

Nie wgrasz 6.1.3 bez SHSH.

Ależ ja mam 6.1.3 tylko iBooty nie chce mi jb dokończyć.

Tzn. miałem. Podkusiło mnie o aktualizację do najnowszej wersji i znowu problemy. Niby wgrało się wszystko ładnie, ale jak itunes zresetował iphona po aktualizacji, to znowu znaczek by podłączyć pod itunes, a itunes mówi, że iphone jest w trybie awaryjnym i każe wgrać od nowa oprogramowanie.
Po drugiej próbie wgrania telefon ruszył i działa. Teraz próbuję odzyskać kontakty i wiadomości, ale itunes widzi tylko ostatnią archiwizację ( w folderze jest ich 6) i na dodatek nie może jej odtworzyć :( Poprzednie były robione w starszej wersji itunesa. Ma to jakiś wpływ?

edit.
Udało mi się przywrócić ostatnią kopię programem "iBackupBot for iTunes".

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych