ale wyskauje mi na komie komunikat nawiazane polaczenie nie powiodlo sie... sprawdz ustawienia bluetooth 2...
a korzystam z bluetootha wymieniajac pliki miedzy k800 a mb.. i jest wszystko si...
wiec?
Mac + telefon GSM
Rozpoczęty przez
Przemion
, 17 kwi 2005 11:51
27 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28 lipca 2007 - 11:50
Napisano 30 lipca 2007 - 07:27
ale wyskauje mi na komie komunikat nawiazane polaczenie nie powiodlo sie... sprawdz ustawienia bluetooth 2...
a korzystam z bluetootha wymieniajac pliki miedzy k800 a mb.. i jest wszystko si...
wiec?
Sparuj telefon z komputerem raz jeszcze, przy okazji zaznaczając opcję
Use device as a remote control for this computer
Napisano 30 lipca 2007 - 10:57
Dołącze swe 5 gr wątpliwości.
właśnie staję przed koniecznością wpuszczenia elektryczności pod strzechę, tzn.:
mam iB z 10.3.9 i net ciągnę z kabla, a oto (życie zmusza mię do modernizacji) - dopnę się do Nokii 6230i poprzez Blutake BT007sx (taki mam upatrzony - i na forum wyczytałem że ów kluczyk jest dość optymalny z Makiem).
Pytania - wątpiwości
1. czy ta Nokia (seria 40) pohula z 10.3.9 (= i.Sync 1.5) - Apple wspiera tu (w Panterze) tylko serię 60, a full-wypas o którym piszecie tyczy się Tygrysa. Czy ma ktoś jakieś doświadczenia z konfiguracjami takimi jak moja?
i (jeśli ktoś coś mógłbycoś rzec - przeszukiwałem forum - nie znalazłem) 2. czy są klucze USB łączące transmitowanie bluetooth oraz WLAN w jednym?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych