Zastanawiam sie nad kupnem power banku do ipada, znalazłem takie dwa:
Prestigio POWER BANK - Prestigio smartfony, tablety, rejestratory wideo - ePresigio
I ten
OMEGA POWER BANK 10000mAh 2xUSB@5.0V 1A&2.1A [41995] | Platinet e-Sklep - płyty cd, płyty dvd, kamerki internetowe, nośniki danych, środki czyszczące, torby do notebooków, portfele na płyty
który polecicie ? Obydwa maja te sama pojemność ale sa w rożnych cenach,nie wiem czy stawiać na omege która jest o polowe tańsza czy na prestigio? Nie wiem czym sie kierować.. Nie umiem znalezc rzadnych recenzji/opinii tych 2 powerbankow,chciałby taki który naładuje do pełna ipada 2 i byłoby jeszcze super jakby dał rade napełnić iphona 5s.

Power bank ipad
Rozpoczęty przez
Velfisadri
, 18 lut 2014 03:39
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 18 lutego 2014 - 03:39
Napisano 18 lutego 2014 - 09:12
Szczerze, nie wiem czy uda Ci się tym Prestigio naładować iPad'a. iPad potrzebuje ~12 Wat, tutaj, nawet jak połączysz oba porty USB wyjdzie max 10 Wat (o ile są niezależne), za mało informacji. Z opisu Omegi wynika, że jeden port to 2.1A, w teori powinien być w stanie naładować iPada.
Napisano 18 lutego 2014 - 09:42
Przed zakupem sprawdź, czy iPad będzie działał z taką baterią. Ja sobie ściągnąłem z HK uniwersalną baterię 20.000 mAh do ładowania laptopów (12/15/18V) i wyjściem USB, ale mój iPad mini Retina jej niestety nie widzi... Ta sama bateria bez problemu ładuje z USB np. laptop/tablet Asus T100TA, nie mówiąc już o komórkach...
Napisano 18 lutego 2014 - 14:29
Dziekuje za odpowiedzi,dzieki nim zdecyduje sie prawdopodobnie na omege.
No chyba ze macie/znacie moze jakiś sprawdzony Power bank który sprostałby naladowaniu ipada i iphona?
Napisano 21 lutego 2014 - 13:57
Jak chcesz sprawdzić jakość wybranej przez Ciebie baterii, to ją wpisz na Youtube, jest tam pełno (w większości negatywnych) opinii klientów.
Z mojego doświadczenia to nawet te markowe mają faktycznie połowę deklarowanej przez producenta pojemności.
A do biblo: na pewno winny jest kabel, u mnie nawet te z Media Market nie chciały działać, trzeba mieć do nich szczęście.
Napisano 22 kwietnia 2014 - 09:51
Ja polecam sprawdzone i w super cenie power banki na geekee.pl/smart-devices/power-bank - na gwarancji, błyskawiczna przesyłka i bardzo przystępne ceny
I kolejny post reklamowy Pana esss.
Napisano 22 kwietnia 2014 - 10:04
I kolejny post reklamowy Pana esss.
Raportowałem już parę razy...moderacja śpi.
Napisano 22 kwietnia 2014 - 10:07
Bo dla moderacji ważniejsze jest pilnowanie porządku w działach giełdy niż walka ze spamem. O wzajemnym obrażaniu się forumowiczów w niektórych wątkach nawet nie wspomnę.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych