Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone jest zablokowany spróbuj za 15 879 minut

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Worek_Cn

Worek_Cn
  • 12 postów
  • SkądCieszyn, Poland

Napisano 13 lutego 2014 - 13:47

Witam, wyciągnąłem po roku czasu swojego starego iPhone 3gs , podłączyłem do ładowarki i pojawił mi się taki komunikat iPhone jest zablokowany spróbuj za 15 879 minut. Gdy wyłączałem go przed rokiem to miał KOD który znam, ale dlaczego mi wyskoczyło na tak długo. Da się to jakoś ominąć nawet jakimś programem ? Posiadam wszytskie numery seryjne i imei jakby były potrzebne. Bardzo proszę o pomoc [ATTACH=CONFIG]20285[/ATTACH]

#2 macsupport

macsupport

• 8 620 postów
  • SkądKraków

Napisano 13 lutego 2014 - 14:33

Ktoś kiedyś wpisał kilka razy ten kod źle, więc włączyło się zabezpieczenie pozwalające na ponowne wprowadzenie kodu za kilka minut, tyle, że iPhone długo leżał, bateria padła do zera i skasowała się aktualna godzina. Dlatego teraz po uruchomieniu do momentu kiedy można ponownie wpisać kod musisz czekac 15870 minut. Wyjścia są dwa: Poczekać te 15000 minut i wpisać kod ;) Albo w trybie DFU odtworzyć oprogramowanie - tyle, że to spowoduje skasowanie wszelkich danych z iPhona.

#3 JerryEvo

JerryEvo
  • 3 921 postów
Napisano 13 lutego 2014 - 16:22

Zostało już mniej jak 11 dni.

#4 Worek_Cn

Worek_Cn
  • 12 postów
  • SkądCieszyn, Poland

Napisano 25 lutego 2014 - 08:18

Witam, odczekałem te 11 dni. Po wpisaniu (na 101 % Prawidłowego Kodu) telefon znowu zablokował się na 60 minut (brak informacji o złym kodzie) , zrobił tak 3 razy , za czwartym razem jest powiadomienie "iPhone zablokowany, połącz z itunes. Po połączeniu z itunes pobrało nowy soft lecz nie zainstalowało go ponieważ telefon jest zablokowany. Bardzo Proszę o pomoc jakim programem wgrać na nowo soft bez wpisywania kodu.

#5 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 25 lutego 2014 - 08:33

Widocznie nadal podajesz zły kod. Skąd mamy mieć pewność że urządzenie nie jest kradzione ? Na tym forum nie pomagamy w odblokowywaniu telefonów.

#6 Worek_Cn

Worek_Cn
  • 12 postów
  • SkądCieszyn, Poland

Napisano 25 lutego 2014 - 09:04

Widocznie nadal podajesz zły kod. Skąd mamy mieć pewność że urządzenie nie jest kradzione ?
Na tym forum nie pomagamy w odblokowywaniu telefonów.

Widocznie nie umiesz czytać bo napisałem że NIE poinformowało o złym kodzie tylko zablokowało . Trochę nie ładnie bezpodstawnie osądzać o kradzież. Mam ten telefon z Orange i wszystkie pudełka itp . Jeśli się na tym nie znasz to nie udawaj filozofa. Pozdrawiam

#7 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 25 lutego 2014 - 09:08

Faktycznie nie znam się :) twój "problem" wraz z rozwiązaniem można wygooglowac w 15 sekund. Dla twojego info. po którymś tam razie już nie podaje info o błędnym kodzie tylko blokuje ;) No i jak wspomniałem na tym forum nikt ci nie pomoże odblokować telefonu.

#8 Worek_Cn

Worek_Cn
  • 12 postów
  • SkądCieszyn, Poland

Napisano 25 lutego 2014 - 09:53

HIPOKRYTA . Znalazłem temat w którym pomagasz odblokować iphone z podobnym "Problemem" W takim razie forum jest bezużyteczne jeśli nie możecie mi pomóc z legalnym iPhonem.

#9 JerryEvo

JerryEvo
  • 3 921 postów
Napisano 25 lutego 2014 - 11:40

Nie bądź taki tajemniczy. Podaj link do tamtego tematu. Ja chcę zobaczyć hipokryzję Pafa!

#10 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 25 lutego 2014 - 11:47

Ja też.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych