Witam.
Od jakiegoś czasu poszukuję oferty internetowej z Nano Sim do Aipada. Dowiedziałem sie, że w Tmobile mają te nano, ale na specjalne zamówienie.
Takie pytanko: może już ktoś z Was przez to przechodził i wie gdzie najlepiej sie to opłaca i czy w ogóle mozna pozyskać kartę Nano SIM?:

Internet z Nano SIM - gdzie?
Rozpoczęty przez
Prokop
, 12 lut 2014 16:53
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12 lutego 2014 - 16:53
Napisano 12 lutego 2014 - 16:57
Kupujesz z micro SIM, na Allegro kupujesz wycinarkę jak boisz się użyć nożyczek i masz nano.
Napisano 12 lutego 2014 - 17:03
Problem taki, że zrobiłem tak jak mówisz z micro do IP i później i tak biegałem do operatora, bo zasięg się chrzanił co jakiś czas.
Napisano 12 lutego 2014 - 17:34
Ja korzystam z takiej karty już ze 2 miesiące - śmiga bez problemu. Plus podobno ma nano, T-Mobile ma nano.
Napisano 12 lutego 2014 - 18:49
Jako klient Plusa po prostu poszedłem do salonu i powiedziałem że chcę nanosim do iPada i tyle. Nie dość że dostałem od ręki, to jeszcze mam to podpięte pod jedną FV z abonamentem na telefon. Dzięki temu płacę raz na miesiąc wspólną FV a okresy rozliczeniowe obu krat są zerowane tego samego dnia.
Napisano 12 lutego 2014 - 18:56
Idziesz do salonu Play i kupujesz starter za 5 zł, nie bawisz się w wycinanie i masz Internety.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych