Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPod touch 4G czy iPod nano 7G czy ewentualnie touch 5g

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Kp955

Kp955
  • 2 posts

Posted 12 February 2014 - 15:14

Witam, mam trochę pieniędzy a że zawsze myślałem jakimś iPodzie chciałbym sobie kupić. Jako telefon mam Note 3 i miałem niedawno iPhone 4 ale po upgrade do iOS 7 to nie dało się używać a poza tym potrzebowałem większego ekranu. Mam 3 propozycje: 1) iPod touch 4G- może być używany patrzyłem na allegro jest kilka zadbanych za 400 zł. Z kolei jest on trochę stary i ma mały ekran do np: oglądania filmów. 2) iPod nano 7G - jest dużo mniejszy i zgrabny ale nie ma pełnego systemu i ma ograniczenia. 3) iPod touch 5G - wiem. Musiałbym trochę dołożyć ale myślę że się opłaca, ale dalej nie wiem co wybrać bo touch jest duży i musiałbym 2 telefony nosić bo tak to wygląda a nano jest mnieszy i zawsze gdzieś tam go sie wepcha. Proszę o pomoc w wyborze. Pozdrawiam

#2 Maxavelli

Maxavelli
  • 1040 posts

Posted 12 February 2014 - 16:20

Najrozsadniejszy wybor to touch 5G, ale skoro iPhone pozbyles sie przez iOS 7 to mam zla wiadomosc - touche 5G wychodza z fabryki tylko i wylacznie z iOS 7.

#3 Kp955

Kp955
  • 2 posts

Posted 12 February 2014 - 16:48

Witam pozbyłem się iPhone 4 dlatego że muliło z powodu słabej specyfikacji a na iPadzie mam iOS7 i nawet mi się podoba. A co myślisz o touch 4G?

#4 Maxavelli

Maxavelli
  • 1040 posts

Posted 13 February 2014 - 13:10

Sam uzywam i jestem zadowolony ;-). Do przesiadki z Classica sklonil mnie w zasadzie jedynie szybszy dostep do konkretnych utworow - clickwheel jest wygodny, ale spotlight jest bezkonkurencyjny.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users