Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

lol - problem z instalacją gry

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Deliv

Deliv
  • 3 postów

Napisano 07 lutego 2014 - 17:46

Cześć wszystkim mam problem z instalacja lola z ich strony , podczas instalacji wszystko działa płynnie do pewnego momentu , póniej wyskakują informalcje ,że gra będzie instalować się np. 500 h itp , po pewnym czasie po prostu wyświetla się , że jest 99% i koniec. Próbowałem już kilka razy lecz dzieje się to samo ,na innym wifi również. Nie wiem co robić ponieważ jestem nowym użytkownikiem macbooka (to najnowyszy mac z 2013 r 8 gb ramu). co radzicie? pozdrawiam

#2 producent

producent
  • 263 postów

Napisano 07 lutego 2014 - 19:07

Napisz do supportu tej gry.

#3 mkamelg

mkamelg
  • 166 postów

Napisano 07 lutego 2014 - 20:48

Cześć wszystkim
mam problem z instalacja lola z ich strony , podczas instalacji wszystko działa płynnie do pewnego momentu , póniej wyskakują informalcje ,że gra będzie instalować się np. 500 h itp , po pewnym czasie po prostu wyświetla się , że jest 99% i koniec. Próbowałem już kilka razy lecz dzieje się to samo ,na innym wifi również. Nie wiem co robić ponieważ jestem nowym użytkownikiem macbooka (to najnowyszy mac z 2013 r 8 gb ramu).
co radzicie?

pozdrawiam

Szkoda że szyfrem jeszcze nie piszesz. :-?

lol = League of Legends?

O co chodzi z tym 99%? Tam z tego co widzę jest do pobrania instalator o wadze 45 MB. Potem dociąga się reszta danych z Internetu i w trakcie tego dociągania staje na tych 99%? Czy może całość instalatora jest ściągnięta, następuje instalacja i w jej trakcie staje na tych 99%?

Zajrzyj tutaj:

https://support.leag...&for_search=1

Ja bym na Twoim miejscu pokombinował z ustawieniem DNS (patrz "Mac - zmiana na publiczne serwery DNS") a jakby to nie pomogło, to wyślij zgłoszenie swojego problemu tutaj.

#4 michalina882

michalina882
  • 1 postów

Napisano 10 lutego 2014 - 15:30

Ja często pisze właśnie do admina portalu w takich sprawach .

#5 Starch

Starch
  • 34 postów

Napisano 10 lutego 2014 - 16:14

Mialem dokladnie ten sam problem. Wyczytalem zeby zostawic tak to 99% na dluzej to sie zrobi. Mielilo cala noc i nic z tego. Robilem tez reinstall ktory tez nie pomogl. Dzisiaj pobralem win 8.1 i zainstaluje przez boot camp bo szkoda czasu a na bootcamp i tak powinno byc wiecej fps wiec tobie tez to polecam jezeli nie szkoda Ci 20-30giga z dysku zabrane na samego lola z windowsem

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych