Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Skype, wyskakujące okno

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Berike

Berike
  • 256 posts

Posted 03 February 2014 - 10:46

Mam wydaje się z pozoru dość błachy problem ale nigdzie w preferencjach nie jestem w stanie znaleźć opcji abu podczas rozruchu systemu Skype się włączał ale nie wywalał głównego okna aplikacji na pulpit, bo muszę to za każdym razem zamykać. Chciałbym żeby Skype działo tylko w tle. Da radę to jakoś zrobić?

#2 JerryEvo

JerryEvo
  • 3921 posts
Posted 03 February 2014 - 10:50

Preferencje systemowe > Użytkownicy i grupy > Logowanie > Na liście aplikacji przy Skype włącz zaznaczenie w kolumnie "Ukryj"

#3 Berike

Berike
  • 256 posts

Posted 03 February 2014 - 11:33

Preferencje systemowe > Użytkownicy i grupy > Logowanie > Na liście aplikacji przy Skype włącz zaznaczenie w kolumnie "Ukryj"

dzięki wielkie! JerryEvo chciałbym mieć choć w 1% taką wiedzę jak ty w sprawach Apple!

#4 Berike

Berike
  • 256 posts

Posted 04 February 2014 - 20:57

kurcze nie wiem co jest bo raz przy uruchamianiu kompa rzeczywiście Skype nie wyskakuje a czasami tak jak teraz normalnie odpala się okno podczas uruchomienia:( może coś jeszcze trzeba przestawić?

#5 grzes_l

grzes_l
  • 3397 posts
  • SkądGdynia

Posted 04 February 2014 - 22:06

Co jeszcze tam Ci się odpala? Nie masz żadnych komunikatów błędów? Nie masz jakiejś nakładki na Findera? Generalnie w Mac OSach od zawsze ukryte programy wyrzuca na wierzch jak już nic innego nie działa. Czyli na przykład Finder się wyłącza.

#6 JerryEvo

JerryEvo
  • 3921 posts
Posted 04 February 2014 - 22:52

kurcze nie wiem co jest bo raz przy uruchamianiu kompa rzeczywiście Skype nie wyskakuje a czasami tak jak teraz normalnie odpala się okno podczas uruchomienia:( może coś jeszcze trzeba przestawić?

Jak masz otwarte okno Skype gdy zamykasz system to otwiera się ono gdy system się uruchomi, tak?

#7 Berike

Berike
  • 256 posts

Posted 04 February 2014 - 23:35

nie, okno Skype jak wyłączam system zawsze jest zamknięte. Przy starcie raz się włącza okno a raz nie mimo iż w ustawieniach mam zaznaczoną opcję "ukryj" przy Skype.

#8 JerryEvo

JerryEvo
  • 3921 posts
Posted 04 February 2014 - 23:47

No to nie mam pomysłu.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users