Adium - 2 konta i ich kontrola
Started by
Hektor
, 06 Nov 2007 09:41
3 replies to this topic
Posted 06 November 2007 - 09:41
Witam
mam problem z Adium
mianowicie taki ze czesto rozmawiam z kims z nie z tego konta ktorego powininenem bo mam odpalone rownolegle 2 naraz.
Jeden jest firmowy drugi prywatny, problem polega na tym ze klienci pozniej mnie atakuja na prywatnym a jest to drazniace jak po 20 mnie o cos atakuja.
Czy da sie tak ustawic adium zeby nie bylo takich pomylek ze jak ktos do mnie mowi to odpowiadam mu tylko z konta na ktore messeg przychodzi ?
Rozumiecie o co chodzi ?

Posted 06 November 2007 - 10:15
hm, a to na górze w oknie rozmowy nie masz wyboru z którego kontaktu piszesz? (ja się zastanawiałem jak to coś usunąć stamtąd ;])
Posted 06 November 2007 - 10:57
hm, a to na górze w oknie rozmowy nie masz wyboru z którego kontaktu piszesz? (ja się zastanawiałem jak to coś usunąć stamtąd ;])
Jasne ze jest ale wiesz w ferowrze pracy czasami sie nie kliknie i ida glupoty nie z tego konta to trzeba.
Posted 07 February 2011 - 02:48
Temat odkopię bo problem występuje
@Roberto - czy po 3 latach udało Ci się?
dokładniej:
Czy jest możliwość usunięcia / ukrycia / ustawienia domyślnego konta dla grupy lub kontaktu, tak by w oknie rozmowy nie pojawiała się możliwość wyboru konta (tak jak na obrazku).
@Roberto - czy po 3 latach udało Ci się?

dokładniej:
Czy jest możliwość usunięcia / ukrycia / ustawienia domyślnego konta dla grupy lub kontaktu, tak by w oknie rozmowy nie pojawiała się możliwość wyboru konta (tak jak na obrazku).

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users