Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

GTA Sa- mała liczba fps'ow. Macbook white.

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 bartoszp98

bartoszp98
  • 95 posts

Posted 29 January 2014 - 13:31

Siema! Kupiłem na steamie gta sa. Odpaliłem na detalach: rodzielczosc; 1200x800x32 dystans rys.: średni tekstury:srednie Na oko jest ok 10-max 15fps(nie wiem jak sprawdzic) . Na moim samsungu galaxy core stale mam 25fps. Specyfikacja macbooka: early 2008 2x 2,1ghz 4gb ram intel x3100 Da rade jakoś płynniej grać, czy tylko detale low mi pozostały? Vice city na full detalach śmiga az miło :P Pozdrawiam

#2 iron.gery

iron.gery
  • 4651 posts
  • SkądPolska | USA

Posted 29 January 2014 - 14:34

Twój MacBook to szrot, karta graficzna nie nadaje się do gier, nawet tak wiekowych…

#3 bartoszp98

bartoszp98
  • 95 posts

Posted 29 January 2014 - 14:42

Twój MacBook to szrot…

No bez przesady, wszystko na nim śmiga (chodzi mi o przeglądanie internetu i jakieś podstawowe programy) bo do tego go tylko wykorzystuje. Przy macbooku pro wujka nie zauważyłem żadach różnic w przeglądaniu internetu więc nie widzę sensu na razie go wymieniać. Chciałem tylko zagrać w tę kultową gierkę, bo myślałem że będzie lepiej śmigać. Także twoja wypowiedz na temat mojego białasa (ze to szrot) jest błędna bo tylko x3100 to jedyny słaby punkt komputera, a do przeglądania internetu, oglądania filmów komputer wystarcza. Skoro to szrot to macbook air(nie najnowszy),najnowszy ma x5000 wcale nie jest lepszy bo (chyba) posiada x3100. Także zastanów się co piszesz. Ludzie z g3,g4 jeszcze korzystają.

#4 zakino

zakino

• 10510 posts

Posted 29 January 2014 - 16:18

No bez przesady, wszystko na nim śmiga (chodzi mi o przeglądanie internetu i jakieś podstawowe programy) bo do tego go tylko wykorzystuje. Przy macbooku pro wujka nie zauważyłem żadach różnic w przeglądaniu internetu więc nie widzę sensu na razie go wymieniać. Chciałem tylko zagrać w tę kultową gierkę, bo myślałem że będzie lepiej śmigać. Także twoja wypowiedz na temat mojego białasa (ze to szrot) jest błędna bo tylko x3100 to jedyny słaby punkt komputera, a do przeglądania internetu, oglądania filmów komputer wystarcza. Skoro to szrot to macbook air(nie najnowszy),najnowszy ma x5000 wcale nie jest lepszy bo (chyba) posiada x3100. Także zastanów się co piszesz. Ludzie z g3,g4 jeszcze korzystają.

Człowieku... iron.gery odniósł się do Twojego problemu (czyt. gry) a nie jako cały sprzęt...

#5 macsupport

macsupport

• 8620 posts
  • SkądKraków

Posted 29 January 2014 - 16:24

Dokładnie. Może świetnie działa podczas wykonywania codziennych czynności ale kompletnie nie nadaje się do gier.

#6 Paf

Paf
  • 8094 posts

Posted 29 January 2014 - 17:32

Milion razy pisz to samo. Mac i gry ? Dobry żart.

#7 kamikox

kamikox
  • 346 posts

Posted 29 January 2014 - 18:28

Mac do gier się kompletnie nie nadaje ;) Zresztą.. do niczego oprócz obróbki Video i dźwięku się nie nadaje :)

#8 Paf

Paf
  • 8094 posts

Posted 29 January 2014 - 20:25

Zresztą.. do niczego oprócz obróbki Video i dźwięku się nie nadaje :)

Kolejny dobry żart.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users