GTA Sa- mała liczba fps'ow. Macbook white.
Posted 29 January 2014 - 13:31

Posted 29 January 2014 - 14:34
Posted 29 January 2014 - 14:42
Twój MacBook to szrot…
No bez przesady, wszystko na nim śmiga (chodzi mi o przeglądanie internetu i jakieś podstawowe programy) bo do tego go tylko wykorzystuje. Przy macbooku pro wujka nie zauważyłem żadach różnic w przeglądaniu internetu więc nie widzę sensu na razie go wymieniać. Chciałem tylko zagrać w tę kultową gierkę, bo myślałem że będzie lepiej śmigać. Także twoja wypowiedz na temat mojego białasa (ze to szrot) jest błędna bo tylko x3100 to jedyny słaby punkt komputera, a do przeglądania internetu, oglądania filmów komputer wystarcza. Skoro to szrot to macbook air(nie najnowszy),najnowszy ma x5000 wcale nie jest lepszy bo (chyba) posiada x3100. Także zastanów się co piszesz. Ludzie z g3,g4 jeszcze korzystają.
Posted 29 January 2014 - 16:18
Człowieku... iron.gery odniósł się do Twojego problemu (czyt. gry) a nie jako cały sprzęt...No bez przesady, wszystko na nim śmiga (chodzi mi o przeglądanie internetu i jakieś podstawowe programy) bo do tego go tylko wykorzystuje. Przy macbooku pro wujka nie zauważyłem żadach różnic w przeglądaniu internetu więc nie widzę sensu na razie go wymieniać. Chciałem tylko zagrać w tę kultową gierkę, bo myślałem że będzie lepiej śmigać. Także twoja wypowiedz na temat mojego białasa (ze to szrot) jest błędna bo tylko x3100 to jedyny słaby punkt komputera, a do przeglądania internetu, oglądania filmów komputer wystarcza. Skoro to szrot to macbook air(nie najnowszy),najnowszy ma x5000 wcale nie jest lepszy bo (chyba) posiada x3100. Także zastanów się co piszesz. Ludzie z g3,g4 jeszcze korzystają.
Posted 29 January 2014 - 16:24
Posted 29 January 2014 - 17:32
Posted 29 January 2014 - 18:28

Posted 29 January 2014 - 20:25
Zresztą.. do niczego oprócz obróbki Video i dźwięku się nie nadaje
Kolejny dobry żart.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users