Witam próbuje wgrać do mojego iphona nowy soft przez najnowszy itunes ale przy aktualizacji wyskakuje błąd 4013, jest tak czekam na iphone, iphone z dfu odpala i włącza sie i potem pokazuje zeby go podlaczyc do itunes i pozniej znow przygotowywuję iphone do aktualizacji i znow to samo odpala i pokazuje zeby go podlaczyc do itunes, co robiłem
-inny kabel
-inny port
-itunes 11.1
-dfu mode
-inny komputer
wyłączył się i nie chce się włączyć

Błąd 4013
Rozpoczęty przez
jasiowroc
, 27 sty 2014 19:40
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27 stycznia 2014 - 19:40
Napisano 29 stycznia 2014 - 11:20
Prawdopodobnie masz coś z portem ładowania. Spróbuj go porządnie przeczyścić, ale tak żeby czegoś nie uszkodzić
Możesz poświecić i sprawdzić czy jakiegoś syfu tam nie masz.
Telefon się ładuje jak go podłączysz pod ładowarke?

Napisano 29 stycznia 2014 - 14:19
odłączyłem baterie i podłączyłem i teraz mam boot loop, ładuje jabłko, gąsnie i znów ładuje, mogę wejść do DFU mode ale itunes ani tinyumberlla nie widzi go/ udaje mi się też przejść gdzie prosi o podłączenie do itunes ale też nie widzi go
Napisano 30 stycznia 2014 - 13:02
A baterie ładuje? To, że nie wykrywa telefonu to dalej symptom problemu w gniazdem ładowania
Napisano 01 lutego 2014 - 10:39
jak ekran pokazuję boot loop jak i recovery mode tzn że prąd dociera do telefonu czyli ładuje
Napisano 04 lutego 2014 - 21:10
Przepraszam za double ale doszedłem to wniosku ze to dock i teraz czy jest możliwość że przez naderwaną taśmę i dock zaden komputer nie widzi iphone(wczesniej widział) i nie laduje bateria ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych