Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 4S Nie działa Wifi i Bluetooth - gdzie naprawić?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Krzysztof II

Krzysztof II
  • 96 postów
  • SkądPoznań, PL

Napisano 27 stycznia 2014 - 01:33

Witam, W moim służbowym iPhone 4S jakiś czas po aktualizacji systemu do iOS 7 przestało działać Wifi oraz Bluetooth, niestety telefon ma już ponad 2 lata i zostawiłem go na własną odpowiedzialność. Tak na prawdę, bardziej niż na samym Wifi, zależy mi na Bluetooth, bo łączę go z samochodem. Wifi w opcjach jest wyszarzone, a w przypadku Bluetooth, cały czas pracuje ikona wyszukiwania. Samą płytę główną 4S widziałem już niejednokrotnie, słyszałem też o przegrzewaniu się układu i mniej więcej wiem jak to wygląda, podobno został uszkodzony układ odpowiedzialny za Wifi(tak mi powiedział podstawowy serwis), ale oni się takimi naprawami nie zajmują. Słyszałem, że są serwisy które takową naprawę wykonują. Pytanie tylko, czy taka naprawa zostanie należycie wykonana i jaka jest trwałość nowego układu? Czy miał ktoś z was podobne doświadczenia i czy ewentualnie mógłby coś polecić, chciałbym się też zmieścić w koszcie 200-250 zł. Pozdrawiam

#2 AppleMobile.pl

AppleMobile.pl

• 477 postów
  • SkądSzczecin, Wojska Polskiego 50, tel:889277288

Napisano 28 stycznia 2014 - 00:11

Polecam tekst -> Przestało działać WiFi w iPhone 4S po aktualizacji do iOS7? To nie problem systemu. Napraw telefon w Serwis iPhone Szczecin AppleMobile.pl | Serwis iPhone Szczecin - AppleMobile.pl - iPhone, iPod, iPad

I oczywiście usługę :-) Serwis iPhone, iPod, iPad Szczecin

#3 norbiki

norbiki
  • 104 postów
  • SkądBerlin

Napisano 28 stycznia 2014 - 23:12

Niewiele jest takich serwisów, ale mimo wszystko z tego co wim nawet w Poznaniu chyba są 2 takie co do samej naprawy to w Warszawie w 300zł byś się spokojnie wyrobił.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych