Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 5s 7.0.4 Synchronizacja zdjęć i filmów z Windows 8.1

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 JCD

JCD
  • 4 postów

Napisano 26 stycznia 2014 - 13:52

Hej, nie mogę w żaden sposób zgrać zrobionych przeze mnie zdjęć ani filmów z iPhona 5s (7.0.4, bez JB) na komputer (Windows 8). Po podłączeniu telefonu do komputera (kabelek oryginalny), nie pokazuje mi się żadna nowa ikona w "Mój Komputer", a w iTunes, w panelu zarządzania iPhonem, pod zakładką zdjęcia nic nie ma, również po synchronizacji. O dziwo, przy użyciu synchronizacji mogę jednak skopiować zdjęcia na telefon. Nie chcę używać iCloud, z tego co wyczytałem nie można przy jego użyciu synchronizować filmów. W Panelu sterowania, w urządzeniach mam dwa "nieokreślone" urządzenia: Apple Mobile Device USB Driver oraz iPhone, nie mogę w nich zaktualizować sterowników. Z góry dziękuję za pomoc.

#2 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 26 stycznia 2014 - 18:37

Znaczy, że coś masz nie tak z systemem, bo windows ma sam w sobie sterowniki do iPhone.

#3 JCD

JCD
  • 4 postów

Napisano 26 stycznia 2014 - 20:01

Rozwiązane. Okazało się że moja wersja Windows to 8.1 N (N - bez media player'a i podobnych rzeczy, Microsoft coś takiego wypuścił bo Unii Europejskiej się coś nie podobało), a w tej wersji, ze względu na braki odpowiedniego oprogramowania ściągniecie zdjęć i filmów z i-urządzeń nie jest możliwe, chyba że się zainstaluje Media Feature Pack od Microsoftu: [url=http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=40744]Pobierz program Pakiet Media Feature Pack dla wersji N i KN systemu Windows 8.1 z Centrum pobierania[/url].

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych