Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Problem z pocztą - dziwny format

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 heemp

heemp
  • 1 postów

Napisano 23 stycznia 2014 - 10:13

Witajcie, skonfigurowałem sobie pocztę poczta.interia.pl z moim Ipadem, od jakiegoś czasu niektóre wiadomości zaczeły przychodzić w dziwnym formacie jakby kod (XML?) i np. jak sprawdzam sobie swoje wiadomości wysłane mam np komunikat w wiadomosci : Format tej wiadomości uniemożliwia jej wyświetlenie. Popros nadawce o ponowne wyslanie w innym formacie . Z góry dziękuję za wskazówki jak to naprawić. Pozdrawiam

#2 pejter

pejter
  • 10 postów
  • SkądKonin, PL

Napisano 23 stycznia 2014 - 10:24

Witajcie,

skonfigurowałem sobie pocztę poczta.interia.pl z moim Ipadem, od jakiegoś czasu niektóre wiadomości zaczeły przychodzić w dziwnym formacie jakby kod (XML?) i np. jak sprawdzam sobie swoje wiadomości wysłane mam np komunikat w wiadomosci :

Format tej wiadomości uniemożliwia jej wyświetlenie. Popros nadawce o ponowne wyslanie w innym formacie .

Z góry dziękuję za wskazówki jak to naprawić.

Pozdrawiam

Mam to samo na iPadzie Air i również z pocztą na Interii skonfigurowaną w systemowym programie MAIL. I coś dziwnego z tą samą pocztą zaczyna dziać się na iPhonie 4S. Jak wchodzę na interię przez stronę www wszystko jest OK. Co za cholera to może być?

#3 jablonskimichal

jablonskimichal
  • 15 postów

Napisano 23 stycznia 2014 - 21:34

Na iphone 5 też są problemy z pocztą Interii. To chyba jakiś błąd od nich. Mam nadzieję :)

#4 rysiekbe

rysiekbe
  • 5 postów

Napisano 24 stycznia 2014 - 10:59

Witajcie. Od paru dni mam to samo na ipadzie. Proponuję napisać maila do serwisu poczty interii. Ja już napisałem - obiecali zająć się problemem. Ale jeżeli będzie więcej tego typu interwencji może szybciej się tym zajmą. Pocztę z innych serwerów pocztowych odbieram bez problemu, tylko ta interia!!!. Pozdrawiam Ryszard:p

#5 iFan2000

iFan2000
  • 331 postów
  • SkądMałopolska

Napisano 24 stycznia 2014 - 14:13

Też tak czasem mam na iPadzie z pocztą interii .

#6 bobi1326

bobi1326
  • 75 postów

Napisano 25 stycznia 2014 - 14:54

Witam, U mnie to samo na S4. "Wiadomość nie zawiera żadnej treści" i "Format tej wiadomości uniemożliwia jej wyświetlenie. Poproś nadawcę o ponowne wysłanie w innym formacie lub przy użyciu innego programu. multipart/mixed" Do interii już napisałem. Czekam na odzew. Pozdrawiam

#7 eden2

eden2
  • 13 postów

Napisano 28 stycznia 2014 - 10:50

Podobnie Tez tak mam, ale nie ma reguły. Raz wyświetla a raz nie

#8 eden2

eden2
  • 13 postów

Napisano 28 stycznia 2014 - 12:36

Alooo

Odpowiedz z ok 12 dzis:

Szanowny Użytkowniku,

Dziękujemy za informację. Dział techniczny INTERIA.PL podjął wszelkie możliwe działania i obecnie pracuje nad Państwa zgłoszeniem.
Środa, Czwartek będzie wgrana poprawka.

Pozdrawiam,
Paweł Barcik | Biuro Obsługi Klienta | GRUPA INTERIA.PL Sp. z o.o. sp.k.
tel.: (12) 646 28 12 | fax: (12) 646 27 10
email: pomoc@firma.interia.pl | [url=http://www.interia.pl]INTERIA.PL - Polska i świat: informacje, sport, gwiazdy.[/url]

#9 rysiekbe

rysiekbe
  • 5 postów

Napisano 28 stycznia 2014 - 20:39

Widać, że coś drgnęło w interii, aby faktycznie to naprawili, mam tam konto pocztowe od blisko 12 lat i szkoda je likwidować. Rysiek

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych