Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Ciekawy artykul...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mac_filko

Mac_filko
  • 117 postów
  • SkądPoznan/Dublin

Napisano 05 listopada 2007 - 10:27

...i ciekawe opinie...szczegolnie takie niektore archaiczne, ze na macu malo programow, wiec lepiej zaistalowac Widne, bo wtedy mamy wszystko...

zapraszam, i dobry text na poniedzalkowe pochmurne poranki...

http://www.digit.pl/news/129623.html

http://www.digit.pl/news/129623.html

milego

fi

#2 Obecny

Obecny
  • 489 postów
  • SkądTralee, Co.Kerry, Ireland

Napisano 05 listopada 2007 - 11:11

Buractwo niestety ale prawdopodobnie 99% komentujacych nie widziala nigdy maca na zywo a potem takie sa efekty ja dodam tylko ze swojego MBP kupilem tez w ciemno, a co... zaryzykowalem, 20 lat na windowsach/dosach ... poczytalem dwa miesiace forum i kupilem maca z czego do dzis jestem baaardzooo zadowolony i uwazam to za najlepszy zakup elektroniczny jaki w zyciu dokonalem a te wczesniej wspomniane 20 lat to 20 lat zaklamania i ociemniania :)

#3 chrzanekk

chrzanekk
  • 167 postów
  • SkądPuławy

Napisano 05 listopada 2007 - 12:03

ja swojego macbooka (nie PRO) kupilem po krotkiej prezentacji kumpla i paru artykułach w necie oraz dzieki temu forum. jestem zadowolony. poczytalem komentarze do artykułu i jakos smiac mi sie chce. naprawde ludzie kupujac komputer patrza na dysk,grafike, procesor i ram i to wszystko. jeden z komentujacych wychwala jakastam Toshibe, moze i ma racje ale dalej nie rozumie ze maki to inna platforma i tak juz zostanie. nie da sie przekonac czlowieka ktory uzywa windowsa bo musi grac i grac i ewentualnie grac. coz moze kiedys dorosna :). ja juz od dawna w nic nie gralem bo po prostu niechce mi sie czasu tracic no i jakos mnie to nie kreci dlatego macbook z macos x to byl strzal w dziesiatkie, po dziesieciu latach z windowsami :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych