Dobry wieczór,
Mam problem z głośnikiem w owym telefonie - mianowicie w każdej aplikacji, która może wykorzystywać dźwięk - słychać szum (po przystawieniu ucha do głośnika (np. w grach). Co więcej, słychać również szum na nagraniach wideo - na odtworzonym filmie wideo jest to bardzo wyraźnie zaakcentowane. Dodam, że telefon kupiłem 2 miesiące temu w iDreamie. Moje pytanie brzmi, czy ktoś spotkał się z tym samym problemem i jakie może być ewentualne postępowanie serwisu w związku z tą usterką. (wymiana głośnika, wymiana telefonu na nowy bądź refub)
Prosiłbym o jakieś uwagi, wskazówki... Jestem nieco zaniepokojony, gdyż od telefonu za 3000 oczekiwałem perfekcyjnego wykonania w każdym detalu. Oczywiście telefon nigdy mi nie spadł, od nowości jest obklejony folią i siedzi w ramce, nie ma mowy o najmniejszym zadrapaniu także wykluczam możliwość uszkodzenia go przez samego siebie.

Zepsuty głośnik iPhone 5s
Rozpoczęty przez
Asyl
, 19 sty 2014 23:36
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19 stycznia 2014 - 23:36
Napisano 20 stycznia 2014 - 00:55
Oddaj na gwarancję, dostaniesz refurba.
Napisano 21 stycznia 2014 - 08:33
Oddaj na gwarancję, dostaniesz refurba.
Niekoniecznie. Może dostać nowy telefon, to zależy przecież.
Ja niedawno oddawałem na gwarancję z powodu innej wady i dostałem nowy.
Napisano 21 stycznia 2014 - 14:43
Dziękuję za odpowiedzi, otóż to - przez iDream wysłałem telefon do naprawy, powiedzieli, że prawdopodobnie zostanie wysłany nowy telefon:) Swoją drogą to dziwne, że nie zabierają akcesoriów, takie słuchawki czy ładowarka piechotą nie chodzą...
Ale rozumiem, że to groszowe sprawy przy koszcie telefonu. Pod koniec tygodnia dowiem się co się ruszyło w mojej sprawie i dam znać.

Napisano 21 stycznia 2014 - 15:15
dostaniesz nowy telefon, ale akcesoria będą ze starego, oraz potwierdzenie, że telefon ze starym nr seryjnym został wymieniony na nowy telefon z numerem seryjnym.
Przyda się na wypadek ewentualnej sprzedaży telefonu w przyszłości

Napisano 21 stycznia 2014 - 15:24
dostaniesz nowy telefon, ale akcesoria będą ze starego, oraz potwierdzenie, że telefon ze starym nr seryjnym został wymieniony na nowy telefon z numerem seryjnym.
Przyda się na wypadek ewentualnej sprzedaży telefonu w przyszłości
To mnie zaskoczyłeś - myślałem, że nowy telefon jest "paczkowany" w komplecie z akcesoriami

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych