Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Import archiwum poczty z Windows Live do mail.app

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 m18

m18
  • 64 postów

Napisano 19 stycznia 2014 - 18:01

Mam prośbę, czy znajdzie się dobra dusza, która napisze mi krok po kroku jak dokonać importu archiwum poczty Windows 7, tj. z Windows Live do systemowej poczty na Mac OS X, tj. mai.app? Żeby nie było za łatwo, to w Windows Live mam wprowadzonych 5 kont pocztowych od kilku dostawców (wp.pl, onet.pl, o2.pl, gmail.com, interia.pl). Poczta w Windows Live osadzona jest dla każdego dostawcy w osobnych folderach. Nie mam mozliwości bezpośrednio spod Windows Live dokonać exportu do exchange, jedynie do archiwum Windows Live. Z góry dziękuję za tutorial i ew. wsparcie po jego publikacji.

#2 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 19 stycznia 2014 - 19:43

Thunderbird. Potem Apple Mail.

#3 m18

m18
  • 64 postów

Napisano 19 stycznia 2014 - 19:52

bez pośrednictwa Thunderbirda... jeśli znacie jakiś darmowy konwerter *.eml na mboxa to podajcie proszę link. scalę sobie pocztę z wszystkich kont w Windows Live do 1 katalogu i potraktuję konwerterem. Potem powinno już być łatwo.

#4 McTom

McTom

All work and no play...

• 3 827 postów

Napisano 24 stycznia 2014 - 00:42

Na forum zabronione jest sztuczne podbijanie tematu, nic nie wnoszącymi postami.
Są one traktowane jak SPAM i karane ostrzeżeniem. Posty podbijające usunąłem, następnym razem ukarzę ostrzeżeniem.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych