Klawiatura Belkin Ultimate do iPada a polskie znaki
Napisano 17 stycznia 2014 - 19:54
Jestem zainteresowany klawiaturą Belkin Ultimate for iPad Air (Belkin QODE Ultimate Keyboard Case for iPad Air Review - Keyboards - CNET Reviews)
Niestety ma on taki układ, że po prawej stronie w miejscu gdzie normalnie jest command w mac'u - jest przecinek/średnik i tyle.
Zastanawia mnie jak to jest na tej klawiaturze z pisaniem polskich znaków.
Wie ktoś może?
Napisano 18 stycznia 2014 - 10:03

Napisano 18 stycznia 2014 - 20:48

Napisano 18 stycznia 2014 - 23:38
Mając Aira, 11tke np. można wszystko zrobić to samo co na iPadzie (numbers, pages itptid) ale nie poczyta tak dobrze PDFów czy książek.
Coś za coś
macbook air a kindle do czytania

Napisano 20 stycznia 2014 - 22:05
ClamCase® iPad Keyboard Cases & Stands
Napisano 21 stycznia 2014 - 10:42
Rzeczywiście jest ładniejsza, ale mechanizm mocowania iPada w Belkinie jest akurat bardzo solidny. No chyba, że chodzi Ci o zawias.Cena niewiele większa, a chyba zdecydowanie lepszy mechanizm mocowania i ładniej się prezentuje.
ClamCase® iPad Keyboard Cases & Stands

Napisano 21 stycznia 2014 - 12:51
macbook air a kindle do czytania
Na Kindlu (ogolnie e czytnikach) mozna zapomniec o czytaniu PDFow a u mnie to byla podstawowa funkcjonalnosc ktora wykorzystuje. Tutaj ipad i iBooks jest po prostu nie do pobicia:)
Uzywam tytulowej klawiatury juz pare dni i jest super. Co prawda najgorzej jest z klepaniem polskich znakow bo "option" jest po lewej, ale jest super cienka i nie dodaje az tak duzo do wagi.
Moj ipad zmienil sie w jeszcze bardziej funkcjonalne urzadzenie co mnie bardzo cieszy:)
ClamCase proboje zrobic laptopa z ipada. Wagowo tez chyba nieciekawie to wychodzi.
Napisano 24 stycznia 2014 - 12:41
Napisano 24 stycznia 2014 - 17:48
Panowie, gdzie można najtaniej kupić tą klawiaturę Belkina? Pewnie jak kupowaliście to szukaliście najtańszej opcji.
Zobacz na amazon.co.uk,może tam coś będzie.
Napisano 25 stycznia 2014 - 11:12
Na Amazonie brytyjskim są w cenach ok. £100, więc niezbyt okazyjnie. Ja po prostu kupiłem w iSpocie, bo potrzebowałem na szybko. 429zł.Panowie, gdzie można najtaniej kupić tą klawiaturę Belkina? Pewnie jak kupowaliście to szukaliście najtańszej opcji.
Napisano 28 stycznia 2014 - 16:22
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych