Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Aktualizacja zdjęć kontaktów (Facebook)

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 klopersss

klopersss
  • 733 posts
  • SkądKatowice, PL

Posted 14 January 2014 - 22:45

Witam, jest możliwość połączenia sobie kontaktów ze znajomymi z facebook'a. Pododawały mi się zdjęcia kontaktów, maile i inne duperele. Jednak gdy ktoś zmieni zdj profilów na Facebooku to mi się ono nie aktualizuje. Natomiast gdy wchodzę w ustawienia>Facebook>uaktualnij kontakty to tylko cześć mi się aktualizuje a cześć zostaje ze starym zdj da się coś z tym zrobić PS. Przepraszam za ewentualne błędy pisze z iPhone

#2 DnL

DnL

• 370 posts

Posted 14 January 2014 - 23:40

Skorzystaj z https://itunes.apple...d340787494?mt=8 - bez problemu wszystkie zdjęcia się aktualizują. Do tego, jeżeli masz kogoś zapisanego nie po imieniu i nazwisku to możesz ręcznie przypisać kontakt do znajomego z Facebooka. Sam korzystam i polecam.

#3 skarekrow

skarekrow
  • 33 posts

Posted 14 January 2014 - 23:42

Najgorsze jest jak mi sie syf zrobił jak zsynchronizowalem kontakty z facebookiem. 95% kontaktów przypisanych zostało do kont których nigdy w zyciu na oczy nie widzialem i pododawaly sie jakieś bzdurne zdjęcia muzułmanów ze Szwecji, wtf?

#4 DnL

DnL

• 370 posts

Posted 14 January 2014 - 23:46

Dlatego polecam Sync.ME, masz listę kontaktów, które są synchronizowane. Zainstaluj i sprawdź sobie :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users