Cześć, jestem tu nowy ale ze sprzętem od Appla mam do czynienia od już od jakiegoś czasu. Chciałbym sobie kupić kilka stacji dokujących ale nie wydawać na nie kupy kasy. Chodzi głównie o to że kiedy siedzę w pracy, przy biurku a potem zabieram iPada do sypialni to chciałbym go wstawiać do stacji dokującej żeby się ładował. Za 3 renomowane stacje dokujące musiałbym zapłacić z 600 zł. Tu na allegro znalazłem za niecałe 40 zł.
Stacja dokująca iPad 4 mini Lightning Dock iOS7 FV (3785472360) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mam tylko wątpliwości bo na aukcji jest napisane że będzie pasować do Ipad 4 i do Mini, chodzi tylko o złącze, czy może być jakaś inna niekompatybilność?
Ma ktoś moiże informacje czy etui typu Smart Case nie będzie przeszkadzało w podłączeniu Ipada?
Stacja dokująca Ipad Air z Allegro.
Rozpoczęty przez
Shamman
, 05 sty 2014 17:52
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 05 stycznia 2014 - 17:52
Napisano 05 stycznia 2014 - 22:24
Zakupiłem taką właśnie stację. To jedna wielka porażka. Jest bardzo lekka i niestablilna. Dodatkowo przy połączeniu w ipadzie wyskakuje napis: nieoryginalne akcesorium może powodować problemy. Zdecydowanie nie polecam. Całe szczęście że była tania - 15zł. Wylądowała więc szybko w koszu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych